Gušila se u suzama: Stanija slomljena od bola plače dok drugi spavaju!

Autor:

Zadruga

17.03.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević ne propušta priliku da pokaže koliko je jaka, međutim pošto su joj cimeri sinoć zaspali iskoristila je priliku pa zaplakala, nepomično ležeći na krevetu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević...

Starleta svakako ima mnogo razloga za to, ali jedan je ipak najjači. Naime, mnogi misle da ona i te kako tuguje za Vladimirom Tomovićem.

Ona se u nekoliko navrata poverila Marijani Zonjić o tome kako nije sigurna da li su oni zaista raskinuli, te da čeka rođendan da vidi da li će joj barem poslati čestitku. To bi joj razjasnilo mnoge stvari. U susret 34, kako mnogi veruju, brisala je suze sa lica misleći upravo na to.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Stanija...

Sa druge strane, njen turbulentan odnos sa Banetom Čolakom teško joj pada, kao i onima koji ih svakodnevno prate. Sukobi sa Koraćevom i Mikijem Đuričićem takođe unose jaku dozu nemira u njenu svakodnevicu, te i ne čudi što je u potpunosti slomljena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mika

17.03.2019 10:13

Uskoro rođendan.

Odgovori 12 0
Koki

17.03.2019 14:10

Ovo je strašno da jedna lenja ološkinja zaradi toliko novca ,koliko neko zaradi za 40 godina svog rada.Ovo je poražavajuće za nas koji gledamo i slušamo koliko zaradi jedna prljavusa,koja nam sem sexa sa svakim ko je dotakne ništa drugo nije pokazala u jednom rijalitiju.Zbog čega je žale njeni fanovi.Treba da je pljunu jer troše svoj novac za jednu bezvrednu devojku.

Koki

17.03.2019 14:16

Stanija srećan ti rođendan.Ti si jedna fina devojka za razliku od glupe Lunjare koja misli da je neko i nesto.Devojka glupa,neobrazovana a da ne pričamo čija je i koliko su joj roditelji ograničeni.Želim da ti se obrati i dođe tvoj Vladimir,dečko koji je zanimljiv i komičan.