Brena otkrila najintimnije detalje rođenja unuka!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

17.03.2019

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena oduševljena je što u kući imaju novog člana porodice, pa ističe da su se svi odlično snašli sa bebom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/aleksandraprijovic
Aleksandra i Brena

Pevačica je otkrila da im porodica pruža svu pomoć, koja im je sada najpotrebnija, ali i da je Aleksandra divna majka koja je ustala iz kreveta čim se porodila, iako je imala carski rez. 

- Verovatno je drži ta ljubav i taj adrenalin, kada imate bebu to je novi osećaj, jedna nova ljubav koja je besrkajna i ispuni vas do poslednje ćelije u telu - rekla je Lepa Brena i podelila momenat sa suprugom Bobom Živojinovićem koji joj je bio najdraži.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/lepabrenaa
Presrećni zbog novog člana porodice...

- Kada sam videla Bobu sa bebom, toliko mi je u njegovom zagrljaju Aleksandar delovao sitno s obzirom na Bobinu krupnoću, međutim, on je jaka i snažna beba. Sve je to neverovatno, pa i njemu. Neponovljiv je osećaj, radostan, kada u rukama držite dete od svog deteta, presrećni smo - priča Brena, koja misli da će mali Aleksandar biti razmaženo dete s obzirom na to koliko ga svi već vole.

Brena je otkrila da su se sa naslednikom Filipa Živojinovića prvi put sreli u bolnici, kada su morali da nose mantile i maske, ali nisu mogli da odole da ne vide i ne poljube Aleksandra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danijela

25.03.2019 09:13

Brena ostarila i kosu izgubila.