(VIDEO) Ana hoće da joj David napravi dete!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.03.2019

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sunčano popodne je idealno za razgovore među cimerima najgledanijeg rijalitija "Zadruge 2". Ana Korać i Luna Đogani su pričale o Davidu Dragojeviću, Marku Miljkoviću, ali nisu mogle a da ne spomenu Aleksandru Subotić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać i Luna Đogani...

Ana je iz čista mira priznala da bi volela da osnuje porodicu sa Davidom, ali i da nikako ne uspeva da mu nađe manu čak i nakon nekoliko meseci veze.

- David je jedina osoba sa kojom bih mogla da imam decu. Ja uvek tražim manu, ali nikako ne mogu da mu nađem. Baš mi se sviđa - rekla je ona.

Nakon Aninog priznanja da bi Davidu rodila decu, Luna je otkrila skrivenu stranu Miljkovića, ali isto tako da je Marko vidi kao majku njegove dece.

- Ti si slepo zaljubljena u njega. Ja sam nekako baš oprezna. I meni je Marko jednom rekao da me vidi kao majku njegove dece, a znaš i sama da on to nikada ne priča tako. Baš me to začudilo. On je meni rekao da me voli prvi, posle onog zadatka kada mi je uništio. On ima mnogo više osećanja, on ne priča ali pokazuje. Njemu je mnogo teško dok ja plačem, vidim u njemu u očima suze dok ja lijem. Ja kada se svađam, uvek plačem. To je moj mehanizam... - govorila je Luna, a onda je Ana nastavila da priča o Davidu:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać i Luna Đogani...

- Ja uopšte nemam osećaj gde sam kad sam sa Davidom - rekla je kratko pa je Luna rekla šta misli o njenoj vezi sa Dragojevićem.

- Mogu da vas zamislim zajedno stvarno. Sve vam je bilo tako suđeno - rekla je kratko Luna.

Luna i Ana su potom komentarisale Aleksandru Subotić gde je Đoganijeva priznala da je ona gušila sve ljude sa kojima se družila, ne samo bivšeg dečka Davida. 

- Pokazao je da mu je laknulo. Ona je sve nas gušila dok su pričali. Nije bilo života u njemu. Sad je preporođen - priznala je mlada blogerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

17.03.2019 17:49

Ako David nema vremena....... ili ne ume.