Stanija bacili krstić koji joj je Vladimir dao, pa poručila bivšem dečku: Ti si ološ i odron!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.03.2019

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević proslavila je danas svoj rođendan uz puno čestitiki svoje porodice i bližnjih, ali i u društvu većine zadrugara.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija Dobrojević

Međutim, ona je tokom dana imala samo jednu želju, koju je u Rajskom vrtu tražila od Drveta mudrosti, da joj za najradosniji dan dođe njen bivši dečko, Vladimir Tomović. Kako se tokom celog dana nije pojavio, Stanija je uzela krstić koji joj je Vladimir poklonio dok su bili zajedno na velelepnom imanju i bacila ga u jezero, sa jasnom porukom.

- Ovaj krstić, naše obećanje, naša zakletva, njegova reč, sad će stvarno da leti u vodu. Tomoviću, ispao si najveći smrad i najveći ološ! Setićeš me se jednog dana, vratiće ti se sve. Sad ćeš da letiš zauvek - izjavila je Stanija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija Dobrojević

Potom je Stanija krenula ka doku na jezeru sa Marijanom Zonjić i Majom Marinković, gde je imala još jednu poruku za Tomovića, a potom bacila krstić u vodu i time stavila tačku na njihovu romansu zauvek.

- Naš krstić i zakletva, na početku ove "Zadruge", što sam se tako zalepila i zaljubila u ne znam ni koga. Očigledno u nekom manipulatora koji me je tako fino izvozao. Tomoviću, junačino crnogorska, sad ćeš da padneš u ovu vodu, kao i naša obećanja. Ljudski odron si ispao, ološ. Dabogda ti se sve vratilo - poručila mu je Stanija, a potom i bacila iz sve snage krstiću jezero.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragan

18.03.2019 08:19

Mozda je i Vladimir poslao poklone za rodjendan a Produkcija zadrzala.