Ajde, dečko, smiri se: Stanijina majka zabrinuta za ćerku, brutalno prozvala Tomovića!

Autor: Pink.rs

Zadruga

18.03.2019

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević sinoć je u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" proslavila svoj 34. rođendan.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stanija Doborojević...

Slavljenica je dobila mnogo poklona i čestitki, a jedna ju je posebno zbunila. Naime, ono što je Staniji poručila njena majka Slavica ju je potpuno iznenadilo jer se obično ona ne meša u njene veze i odnose sa muškarcima. 

- Kćeri moja, želim ti zdravlje i sreću i da tvoj osmeh ne silazi sa tvog lica. Želim ti ljubav, da bude prava i jaka, da bude onakva kakvu je i zaslužuješ, jer pogrešan izbor može samo da te navede i odvede na pogrešan put. Zato te mama moli da staviš tačku na nešto što uopšte ne vredi. Želim da ti poručim da smo ponosni na tebe i da imaš našu podršku u tvojoj borbi, lavice - pisalo je u čestitki koju je Stanija dobila.

Stanijina majka Slavica je objasnila šta je tačno želela svojoj ćerki da poruči i da li se njena poruka odnosi na Vladimira Tomovića:

RepublikaFoto: instagram.com/slavicadobrojevic
Slavica Doborojević...

- Još uvek sam pod utiskom od sinoć. Ne znam kako da vam objasnim, volela bih da me shvatite onako kako sam ja to želela, a sad da li ću uspeti ne znam, jer vidim da me mnogi nisu shvatili. Ja protiv tog momka nemam apsolutno ništa i nikad se svom detetu nisam mešala u ljubavne odnose, znači to je njen izbor i vreme pokaže da li je pravo ili nije. Međutim, meni se ne dopada njegovo ponašanje u spoljnjem svetu, čini mi se da on pravi rijaliti napolju. To je meni zasmetalo i prosto zbunjivanje nje. Ne možeš ti upravljati nekim u rijalitiju. Baš me zanima da li je neko upravljao njime dok je bio u rijalitiju. Ako si diskvalifikovan, ako hoćeš da je podržiš, podrži je. A ne da koristiš fanove i da uđe u rijaliti, ja imam osećaj da on ima veliku želju da uđe u rijaliti i to tako koristi, pravi tu pompu vezano za njegovo ime.

RepublikaFoto: www.instagram.com/sandraafrika
Vladimir Tomović...

- E to sam mu jedino zamerila, mislim, ajde dečko smiri se, ako je stvarno voliš sačekaj da izađe pa joj kaži da je voliš. E to mi je zasmetalo, te je ostavlja, te je ne ostavlja, više ne znam i ne razumem šta želi. Tako da te dve rečenice koje sam joj napisala, ne znam da li će me shvatiti, vidim da nije baš, rekla je da nije to u mom maniru zato što joj se ja ne mešam, ali ja sam joj rekla da stavi tačku. Prosto, ti si u rijalitiju, on je napolju, sačekaj da izađe pa ćeš videti šta i kako. Ne dopada mi se ni to što ona hoće da ga pozove, da popriča, nije to ona, to je neka druga Stanija. Htela sam da zakoči, da živi u tom rijalitiju, nije lako, ali nemoj sada da joj još otežavamo glupostima spolja. Ja protiv ljubavi i protiv tog momka nemam ništa, samo sam želela da stavi tačku, možda sam trebala da napišem da sačeka da izađe pa da reši sve, možda sam ostala nedorečena - rekla je Slavica. 

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Slavica, brine za ćerku Staniju...

Na pitanje kako gleda na sve ono što se dešava Staniji kada su drugi zadrugari u pitanju sa kojima ona ima problem, odgovorila je sledeće:

- Ja sam znala da će to biti tako, bilo je i ranije, ali zaštitili su me i ona i sin, prosto mi ne daju da ja to gledam. Jedino što saznam je preko portala i kad me ljudi informišu, čak i kad na televiziji krenu te svađe, ja isključim TV jer to me uznemirava i žao mi je. To su niski udarci... Nije joj lako i žao mi je... Ne znam kako da vam objasnim, neću da širim tu priču, već sam to i napisala, to smo doživeli i preživeli, da se te neke ružne reči ponavljaju, ali šta da radim - kaže Slavica.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija...

Na samom kraju Slavica je priznala da se malo plaši kako će njena čestitka uticati na Staniju: 

- Ne znam kako će da deluje sve to na nju, malo me i strah da je ne zbunim još više, i ja razmišljam da li sam to trebala da uradim ili ne, ali učinjeno je, prosto, shvatili ste me, neka sačeka kraj i neka reši to sve napolju - zaključila je Slavica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gaga

18.03.2019 15:41

I ova majka poludela kao i Biljana. Neće da se meša a umešala se vrlo lošim postupkom. Kao da je i ona u rijalitiju pa joj pomucena pamet

Odgovori 20 0
Đurđe

18.03.2019 16:05

Majka sve pokvarila.

Odgovori 14 0
Boro

18.03.2019 16:11

Ajde, majko, smiri se.

Odgovori 14 0