(VIDEO) Pale maske! Stanija poručila Luni: Ti nisi ku*va, ti si je*ačica!

Autor: pink.rs

Zadruga

21.03.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do svađe između Lune Đogani i Stanije Dobrojević koja je svoju cimerku okarakterisala kao "j*bačicu" zbog priznanja da je imala s*ksualne odnose sa Nenadom Marinkoviće Gastozom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Stanija Dobrojević...

Naime, kada su došle na Rajsko ostrvo, Stanija je istakla da joj se ne dopada način na koji je Đoganijeva prokomentarisala da je imala s*ks sa Gastozom i da svojim izjavama samo škodi svojoj reputaciji. 

- Zato mene ljudi vole jer ja pričam uvek istinu. Ja sam sigurna da ti nisi imala s*ks sa nekim sa kime nisi bila u vezi - bila je ironična Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Rasprava Lune i Stanije...

- Ne mislim da si k*rva, ali od sebe praviš klasičnu j*bačicu. Od sebe praviš klasičnu j*ebačicu svojim izjavama. Nemoj da praviš Jovani problem što sam je udarila po g*zi dok je tverkovala - pričala je Stanija, dok je Đoganijeva potencirala na svojoj iskrenosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

21.03.2019 11:56

Cijenim njenu iskrenost, pa sta i ako su bili u kres kombinaciji, njihova stvar.

Odgovori 1 11