Plaćam visoku cenu, ali neka ide na dušu njenu: Karađorđe napisao ljubavno pismo Dorotei!

Autor:

Zadruga

22.03.2019

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dorotea Jovanović ni ne sanja da joj je Karađorđe Subotić posvetio ljubavno pismo u kom je opisao svoja osećanja prema njoj, kao i koju bol oseća zbog neuzvraćenih emocija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Napisao pismo Dorotei... Karađorđe

Naime, produkcija rijalitija "Zadruga 2" došla je u posed Karađorđevog pisma koje su Bora Santana i Bane Čolak pročitali u njihovoj emisiji na radiju "Amnezija" i tom prilikom pustili su pesmu "Prava ljubav godine ne broji".

- Živim život sinji, u sobi poput laži. Živim život sinji, a ne znam šta će da bude. Ova bol ima svoju visoku cenu, komad po komad rasipa dušu i daje je njemu. Produžavam i po stoti put se ranjavam, ne prestajem da se borim - pisao je on. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ni ne sanja da je Karađorđe voli...Dorotea

- Verni prijatelji, za utehu stiskate ruku i bezbroj lažnih dali joj bol i muku. I pobeda ima svoju žestoku cenu ali plaćam je pa nek ide na dušu njenu - zaključio je Subotić.

Dorotea se na ovo još nije oglašavala, a nije poznato ni da je svesna za postojanje pisma, pa tako i njegovih emocija koje gaji prema njoj. Kada su je i povezivali sa njim, reakcija nije bila blaga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

22.03.2019 23:48

To je bila šala.