Ana priznala da ima mučnine: David i ja smo spremni za bebu!

Autor:

Zadruga

23.03.2019

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać konačno je priznala da ima mučnine i da joj je čulo mirisa izoštreno što su simptomi trudnoće, a nakon što je otkrila kako se oseća istakla je da ipak ne veruje da je u drugom stanju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać spremna da bude mama...

Već duže vreme spekuliše se da je Koraćeva trudna, a sada je potvrdila i da ima simptome, zbog čega su se David i ona obradovali. Sinoć, tokom emisije "Pitanja novinara", Ana je iskreno odgovorila šta bi se dogodilo da je zaista u drugom stanju:

- Da, muka mi je, ali ne znam zbog čega. Muka mi je i na miris i na sve. Ne verujem da sam trudna. Bila sam bolesna i sva sam izmorena. A, kada bi se ispostavilo da sam trudna, bila bih srećna i bilo bi mi drago. Smatram da smo spremni i te kako, tako da ne sumnjam u to uopšte - rekla je Ana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Voleo bi dete sa Anom... David

Ovoj, potencijalnoj, vesti obradovao se i David koji je u potpunosti spreman za ulogu oca:

- Meni bi bilo drago, ja sam rekao da sam sa Anom osetio nešto što nisam nikad i suprotstavljam se svima. Prvi put sam stao i protiv mojih najbližih. Jedva čekam da izađemo i da napravimo našu priču - rekao je David.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

23.03.2019 19:50

Spremni za pravljenje bebe bez zaposlenja i stana. Nemaju ništa a spremni za bebu?