Mina Vrbaški odlepila: Saznala da ju je dečko napolju prevario sa ovom bivšom zadrugarkom!

Autor:

Zadruga

24.03.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški u “Zadruzi 2” započela je vezu sa manekenom Markom Markovićem, koji je nakon što je izbačen iz rijalitija obećao da će je čekati napolju, a zatim joj je slao poklone i poruke. Međutim, dogodilo se ono čega se Mina pribojavala – Marko ju je prevario.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Mina...

Mina Vrbaški saznala je od novinara da ju je njen dečko Marko Marković prevario i našao novu devojku, i to ni manje ni više nego bivšu zadrugarku – Miljanu Arsić.

Kada je ovo čula Mina najpre nije želela da poveruje, a zatim je briznula u plač.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Arsić...

– Osećam se odvratno, sve mi se vraća. Svesna sam toga…sve mi se vraća. Kakva sam ja bila prema muškarcima, sve mi se vraća. Mislim da ovoga puta nisam zaslužila dok sam ovde da mi se…ne znam što bi dobijala pozdrave i razglednicu, šolju. Okej, ako je tako, ja ću izaći odavde… Posle dugo vremena sam se za nekog vezala, neko mi se dopao. Svi znaju koliko pričam o njemu i koliko mi je teško i koliko mi se sve ovo smučilo. Ako je to on uradio, to je njegov obraz. Ovo je mali šok za mene, ali kao što sam do sad bila bez njega, tako ću i da nastavim. Ja kad izađem, normalno da ću da ga zovem i videću šta se dešava.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina u neverici...

Mislim da od prvog dana otkad je on izašao ništa mi nije padalo na pamet da uradim sa drugim muškarcem. Mama mi je napisala samo da ne pozdravljam nebitne ljude. Ja sam ovde iznela svoj život, igrala se sa muškarcima, bila sam sa kim sam bila, način da se ja izborim sa nečim. Krenula sam da osećam nešto, nisam se ni odvajala od njega, toliko zajedničkih tema. Kad pogledam neki klip gde smo zajedno, ni ja ne verujem da sam imala tako lepog muškarca pored sebe. Ovom prilikom ga pozdravljam i čekam ga na razgovor – rekla je Mina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
SvetlanaP

24.03.2019 06:58

Uh a sto je nasao sa kim da te prevari!!???? Imaju li ovi ljudi oci, usi i zdrav razum ili se samo nakakanje racuna?

Odgovori 18 0
Nenad

24.03.2019 08:30

Novinari ne treba da ubacuju lažne vesti u Zadrugu.

Odgovori 16 0
psihijatar

24.03.2019 09:38

@Nenad - KVAZI novinari....samo slušajte njihovo...nekako...negde.... po 100 puta ponavljaju, postavljaju pitanja 5 minuta, da bi upitani odgovorio sa DA ili NE?!?!? To nisu novinari!!!

Odgovori 15 0
Maja

24.03.2019 09:22

Ona je stvarno bila uverena da će da je čeka.

Odgovori 17 0