Kulićka se vratila u Zadrugu 2, pa otkrila da je besna na Zolu!

Autor:

Zadruga

24.03.2019

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola osamostalili su se, iznajmili stan u Nišu i uživaju u odgajanju malog Željka, a sve to otkrila je majka rijaliti učesnice Marija Kulić koja je sinoć ponovo ušla u "Zadrugu 2".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Vratila se u igru...Marija Kulić

Marija je istakla da želi da se vrati u rijaliti kako bi nastavila svoju borbu do kraja i možda osvojila nagradu, kao i da će sada biti opuštenija budući da ćerka nije s njom:

- Jedva sam čekala da se vratim, gledam sve i svašta, gledam šta ljudi pričaju... Biće mi lakše kad Miljana nije tu, iskidala sam silne živce zbog nje, ništa me nije slušala - rekla je starija Kulićka pa se i rasplakala. 

Marija je potom zaplakala jer joj, kako je navela, mnogo nedostaje unuk Željko kog je čuvala od samog rođenja i bila neprestano s njim. Međutim, ipak je želela što pre da se vrati i u rijaliti. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I dalje ne voli mnogo zeta... Marija, Miljana i Zola

Što se tiče zeta, Marija izgleda više nije kivna na njega kao što je to bio slučaj dok su boravili zajedno u Imaginarijumu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Otkrila ko će joj najviše nedostajati... Marija

- Oni se slažu, Miljana mi je rekla da planiraju svadbu. Potpuno je posvećena detetu, njih dvoje su super, nema dadilju. Sada je samo sa Željkom i ništa joj ne pada teško, prihvatila je obaveze i, eto, uživaju. Oni su se organizovali, sredili, stanuju privatno. Ja ne mogu da trpim nekoga ko spava do 4 popodne, pa da mi je i rođeni sin - zaključila je Miljanina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Srđan

24.03.2019 08:47

Ako je ostavila Željka sa negovateljicom može mirno da spava.

Odgovori 16 0
Maja

24.03.2019 09:19

Zola je noćni radnik. Stalno radi u noćnoj smeni. Zato dugo spava.

Odgovori 18 0
Acko

24.03.2019 10:42

@Maja - Rudar u jami.

Odgovori 15 0