(VIDEO) Dok se mazio sa Lunom, Marko odmeravao Staniju: Nastao haos!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.03.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je tokom ranih jutarnjih sati razmenjivala nežnosti sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, a onda je odjednom promenila izraz lica kada je videla da je Markov pogled zalepljen za vitku figuru Stanije Dobrojević koja se šetala spavaćom sobom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Miljković i Luna Đogani...

Ona mu je odmah skrenula pažnju na njegovo ponašanje, dok se on pravio da ne zna o čemu blogerka priča. 

- Da li je moguće da si takva? Lepo reci da ti treba pažnja, a ne da ja pričam da si ti ovakva i onakva. N*drkaš se uvek bezveze za glupost - rekao je Marko Luni. 

- Nauči da pričaš sa mnom. Bezobrazan si. Nisi u plafon gledao. Te priče da ja tripujem, ja sam videla sve. To znači da me ne poštuješ. Mene oči ne lažu, sad više nisam mogla da ćutim - odgovorila mu je ona besno.

Dok je Marko pokušavao da ostane staložen u ovoj situaciji, Luna mu je i dalje pridikovala. Podsetimo, na samom ulasku u "Zadrugu 2" Miljković je izjavio da mu je Stanija najzgodnija ukućanka, pa je evidentno zbog čega je blogerku ponašanje njenog dečka razbesnelo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko se zagledao u Staniju...

- Bolesna ljubomora će samo pogoršati situaciju. Bolje oči da izvadim - nastavljao je Miljković.

- Ja kad sam sa nekim mene niko ne zanima. Ti mene možeš da pustiš u kavez sa golim muškarcima, ja ih ne bih pogledala, dok za tebe to ne može da se kaže - rekla je ljutito Luna.  

Marko je uspeo da razuveri svoju devojku da nema mesta sumnji u njihovoj vezu, a onda su se približili jedno drugom gledali se i smeškali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srđan

26.03.2019 10:42

Svadja a onda su se približili jedno drugom, gledali se i smeskali!?

BACO

26.03.2019 11:32

Marku je najbolje da ceo dan žmuri. Pa da pita Lunu kad može da gleda i gde može da gleda (u kom pravcu).