Marku spremaju osvetu kriminalci iz Ciriha!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mnogi takmičari rijalitija "Zadruga 2" jedva čekaju veliko finale ovog šou-programa, di-džej Marko Miljković nije jedan od njih.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Marko Miljković

Naime, kako Rijaliti saznaje, Marka nakon napuštanja "Zadruge 2" očekuju neraščišćeni računi zbog ljubavne veze sa suprugom jednog kriminalca iz Ciriha koji je već spremio osvetu za Miljkovića.

- Marko je nekoliko meseci pre ulaska u rijaliti radio kao menadžer jednog lokala u Cirihu, koji je držao jedan žestoki momak. Miljković je odlično zarađivao, iako je pre toga jedva sastavljao kraj sa krajem. Taj čovek ga je bukvalno spasao bede, a umesto da mu bude zahvalan, Marko mu je zaveo ženu - počinje priču za naš magazin izvor blizak Miljkoviću i otkriva detalje ljubavne romanse poznatog zadrugara.

Miljkoviću radi o glavi čovek koji spada u najuticajnije ljude švajcarskog podzemlja

- Marko je svakodnevno spavao sa ženom svog gazde, koji je stalno bio na putovanjima. Kada bi se vratio, Miljković se prema njemu ophodio srdačno i on dugo nije sumnjao u njega. Međutim, ubrzo je saznao od ostalih zaposlenih u lokalu da su Marko i njegova supruga bliski, a onda je nastao haos - ističe naš sagovornik i otkriva neverovatne detalje Markovog bega iz Švajcarske.

- Miljkoviću su prijatelji javili da je gazda saznao da je u vezi sa njegovom suprugom, nakon čega je Marko odmah pobegao iz Švajcarske. Samo je uzeo pasoš i vratio se u Srbiju. Znao je da mu se ne piše dobro ako dospe u ruke gazde. Upravo tada je i ušao u rijaliti - ističe naš izvor i konstatuje da Miljković dobro zna da će ga problemi sačekati kada se završi "Zadruga 2".

- Marko sa razlogom strepi za svoju budućnost. On nema nikakvu perspektivu kada napusti rijaliti jer je svestan da će morati da se suoči sa problemima koje je ostavio pre ulaska u rijaliti. Markov gazda se zarekao da će mu Miljković platiti za sve što mu je uradio i rekao je zaposlenima u svom lokalu da će ga pronaći i da pobegne na kraj sveta. Taj čovek je spreman na sve i Miljkoviću jedino preostaje da osmisli dobru strategiju kako bi se sakrio nakon što napusti rijaliti - ističe naš sagovornik i uverava da je Miljkovićev bivši gazda jedan od najuticajnijih ljudi u švajcarskom podzemlju.

- Marku je jasno da je naišao na tvrd orah, ali zaista nije svestan koliko je njegov nekadašnji gazda jak. U pitanju je čovek koji spada u najuticajnije ljude tamošnjeg podzemlja. Mnogi opasni momci rade za njega, tako da će im Makro sigurno biti lak plen - zaključio je naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sanja

26.03.2019 15:48

Ova prica je plasirana jos tokom Z1 samo je sada dodat tekst o Luni,

Dr Šuman

26.03.2019 17:16

Što on ne preti svojoj ženi. Nije Marko silio!

Odgovori 11 2
psihijatar

27.03.2019 10:20

Šta je da je, ali je činjenica da je prepotentni, nadobudni, umišljeni, a glup je kao noć, još sprcao 36god u dupe, nit kučeta, nit mačeta