Marija sasula Luni istinu u lice, pa pozvala Slobu da dođe u "Zadrugu 2": Evo i zašto!

Autor:

Zadruga

26.03.2019

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Luna Đogani i Marko Miljković izneli svoju uvodnu reč u slučaju gde je blogerka tužila svog dečka jer joj je zabranio kontakt sa njenim bivšim, Nenadom Sinđelićem Gastozom, ostali zadrugari kao porota ustajali su i iznosili svoje mišljenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić...

Među prvima je ustala Marija Kulić koja je stala na Markovu stranu, te je uputila Luni poruku da i dalje pati za bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem, sa kojim je bila u prvoj sezoni ,,Zadruge".

- Što se tiče ovog slučaja, Markove godine, Markova proračunljivost i uopšte njegov temperament kazuje da je Lunu ščepao u svoje kandže. I te kako nju menja Marko. Smatram da će Luna ponovo biti povređena. Ne treba Marko njoj da kaže da ne treba da ima kontakt sa bivšim, to je valjda logično. Ispada da je nju pogodilo to što je Marko njoj rekao da neće moći da se druži sa Gastozom. Što se tiče Gastoza, ne vidim razlog zbog kog ona pominje bivše, ne znam, možda hoće da ga pravi ljubomornim. Ja ovog puta ne bih okrivila Marka, nego Lunu, jer je normalno da se ne spominju bivši momci. I bivši momak iz prve sezone, upoređivanje odnosa, i to je isto loše, ni to ne treba da radi. Ja bih volela da Sloba ponovo dođe na žurku, da vidimo da li je Luna prevazišla Slobu, mislim da i dalje gaji osećanja prema njemu - izjavila je Marija.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Marija Kulić želi da vidi Slobu Radanovića u "Zadruzi 2"...

- Ja bih stao na stranu Lune, svi mi imamo pravo da imamo svoju prošlost i da je komentarišemo, zbog toga ne zameram njoj. Smatram da mu je time pokazala da ima jasan stav. Tako da, Luna, oni koji te podržavaju, i ovog puta ćete razumeti - izjavio je Karađorđe Subotić.

- Ja mislim da ako su oni ostali dobri, da bi trebalo da se čuju. Ako oni imaju poverenja jedno u drugo, ako se oni toliko vole, ne bi trebalo da sumnjaju uopšte. Ja da sam na Markovom mestu, ja bih ti dozvolio da se družiš sa kime god hoćeš - izjavio je Bora Santana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko...

- Smatram da njena iskrenost uopšte nije bila bunt, već je dokaz otvorenosti prema Marku i dokaz tome da je ona spremna za njihovu vezu. Da ne želi da bude bilo kakvih tajni i da mu pokaže i dokaže da je otvorena sa njim u komunikaciji. On je to znao i pre, za tu vezu. Sa druge strane sam i te kako na strani Marka što se tiče tih zabrana. Posle naravno svega toga, ne treba da se druži sa njim - rekao je Savo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Đurđe

26.03.2019 20:12

Lako je govoriti o tudjoj devojci. Dozvolite vi vašim devojkama da se provode sa bivšima.

Jelena

26.03.2019 20:51

Cuj "sasula istinu", haha, zena je iznela svoje misljenje, koje moze biti i pogresno, pravu istinu znaju samo - Luna i Marko, a sto se tice Slobe, nek' ga zovnu konacno da se Marija uveri da Lunu zabole djon za njim.

mila

27.03.2019 07:03

Ova Marija ne samo da ulazi i izlazi iz zadruge nego pocela i da rezira.Cuti tamo i brini svoju brigu ufurana rijaliti igracice.

Mima

27.03.2019 14:12

Marija bi trebala da gleda svoje kceri,a ima ih tri!Ako se neko blamirao to je njena polupana Miljana.Odron od zenskog roda!Ja se izvinjavam,ona ima verenika!