Gastoz: Dok smo se Luna i ja je*ali, bio sam dobar!

Autor:

Zadruga

28.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija rijalitija "Zadruga 2" obradovala je u utorak uveče takmičare na imanju u Šimanovcima spektakularnom žurkom povodom rođendana Lepog Miće, na kojoj su se pojavili neočekivani gosti koji su izazvali haos!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Nenad Marinković Gastoz i Luna Đogani

Naime, u Imaginarijum su nakratko ušli Jasna Milenković Jami i Nenad Sinđelić Gastoz, koji je za Srpski telegraf posle kratke posete Bele kuće otkrio da ga je neprijatno iznenadilo ponašanje Lune Đogani, sa kojom je u prošlosti bio u vezi, a koja mu se sad jedva javila! Rijaliti-zavodnik je sve iznenadio kada je ušao na imanje, a od momentu kad je blogerka primetila Sinđelića držala se po strani zajedno sa dečkom Markom Miljkovićem, koji joj je ubrzo dao dozvolu da ode i javi se Gastozu.

 Luna: Gastoz i ja smo imali prošlost, bili smo intimni. Zato ne bih da mu prilazim jer bi to pokvarilo moj odnos sa Markom

- Iskreno, očekivao sam da Luna drugačije reaguje kad me vidi jer smo mi ipak bili zajedno. Druženje smo nastavili i kad smo prekinuli vezu, pa smo se viđali, izlazili i čuli sve dok ponovo nije ušla u rijaliti. Kapiram da je sad u vezi sa Markom, sve to stoji, ali nema potrebe da me izbegava kao da me vidi prvi put u životu. Nekad smo se je*ali, a sad beži od mene kao da ću da je silujem! Ne razumem takvo ponašanje, ali svakako da joj ništa ne zameram. Imala je hrabrost i da mi se na trenutak javi - rekao je Gastoz za naš list i dodao:

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official
Nenad Marinković Gastoz i Luna Đogani

- Ne smem da kažem šta mi je rekla, šapnula mi je nešto na uvo. Razočarala me jeste, ali mislim da ću skočiti sa Brankovog mosta sada, šalim se naravno! Boli me uvo. Ne opterećujem se time.

Gastoz i Stanija su se skoro cele noći muvali, a ona ga je i ispratila po izlasku iz "Zadruge"

S druge strane, Luna se odmah pravdala cimerima kako ona nema nameru da bude prisna sa Gastozom ponovo.

- Ja mislim da sam odavno bila jasna. Kad nešto završim, to sam završila. Na žurki se nisam preterano zadržavala pre svega zbog Marka. Gastoz i ja smo imali prošlost, bili smo intimni i on zauzima posebno mesto u mom srcu, zato ne bih da mu prilazim jer bi to pokvarilo moj odnos sa Markom. Inače sam skroz čista. Prosto nisam htela da dođe do bilo kakve neprijatnosti - ispovedala se Đoganijeva Ani Korać i Davidu Dragojeviću.

Blogerka je kasnije terala dečka da imaju seksualne odnose, pa se stekao utisak da samo želi da mu pokaže da je Gastoz njena prošlost. Miljković se sa Nenadom na trenutak sreo kod toaleta dok je Gastoz pričao sa nekoliko takmičara sa kojima je dobar u privatnom životu, pa susret nimalo nije bio prijatan.

- Ja se izvinjavam, je l' slobodan toalet - pitao je Marko, dok mu se Gastoz samo podrugljivo nasmejao. Ipak, Nenadova pojava najviše je prijala Staniji Dobrojević, koja nije mogla da skine pogled sa pevača, od kog kasnije nije mogla da se odvoji sve do njegovog izlaska iz Imaginarijuma.

- Nemoj još da ideš! Ostani dugo ovde sa nama da nam pevaš - rekla je starleta. Ona je grlila Sinđelića, šaputala mu na uvo, a kad je konačno došlo vreme da izađe, mahala mu je i sve vreme se smeškala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pero

28.03.2019 13:41

Gastoz hoce da kaze da je učinio dobro delo u Luninom krevetu. Stvarno je Gad gadni

Odgovori 29 5
JAHKO

29.03.2019 18:46

Гастоз тражи захвалност што је увукао Луну у кревет, уместо да је теши.