(VIDEO) Zbog ovoga je Luna morala da se skloni: Gastoz prilikom ulaska uvredio Marka!

Autor:

Zadruga

28.03.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom pitanja gledalaca jedna od glavnih tema bio je odnos Lune Đogani i Gastoza, koji je u utorak veče ušao u Belu kuću kako bi zabavljao zadrugare tokom žurke. Blogerka se svom bivšem dečku javila tek nakon što je dobila odobrenje od svog sadašnjeg dečka Marka Miljkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Luna i Gastoz...

Posle večerašnjih pitanja gledalaca Luna Đogani završila je u suzama, a nakon što ju je Marko utešio oni su se osamili u dvorištu. Tom prilikom pričali su o pitanjima, Gastozu, kao i da li je on Marka nazvao "dečkićem".

- Malo si nad*kano večeras odgovarala. Nema potrebe da se pravdaš. Ti si Luna šmeker, ti na šmekersi način možeš da odgovoriš. I to što je rekao, nije bitno. Neka je rekao šta god da je rekao i da je rekao dečkić, ja sam to prevazišao - pričao je Marko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna komentarisali pitanja gledalaca...

- Jesam, da sam nastavila da se pravdam, prsla bih! Meni je bitno da mi ti veruješ! Ma nije rekao dečkić. I da je rekao, ja to nisam čula. Ja sam želela što pre da se sklonim - govorila je Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Đurđe

28.03.2019 13:55

Otkud znaju da je kazao "dečkić"? Pročitali u novinama ili na Internetu.

Odgovori 19 0
jelena

28.03.2019 13:59

Gastoz jeste uvredio Marka. Nazvao ga "dečkić". Stalno je bio ironičan i trudio se da vredja i ponižava. Seoska budala bez vaspitanja.

Odgovori 13 2
Mišo

28.03.2019 14:03

Prvi put smatram da je Luna pravilno postupila, što se samo javila Gastozu i pozdravila. Posle se sklonila i pricala sa Markom. Čim je Gastoz otišao, Luna ušla na žurku i bila vrlo vesela.

Odgovori 12 3
Jeca

28.03.2019 14:14

Gad Gastoz potpuno razočarao. Javna ličnost ne može tako da se ponaša.

Odgovori 11 3