Stanija brutalno isprozivala Sandru Afriku: Pevačica i Vladimir Tomović se slikali zajedno!

Autor:

Zadruga

29.03.2019

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević nakon što se ispričala sa Markom Stolićem i Marijanom Zonjić, otišla je u izolaciju, gde se nalazio Pavle Jovanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Doborojević...

Kako je bila vidno besna i iznervirana, i Pavlu je ispričala istu priču koju je Stoliću i Zonjićevoj.

Naime, ono što je iziritiralo Staniju jeste napad Lepog Miće tokom emisije zbog toga što je pušten klip na kom Dobrojevića šeta sa Gastozom i sa još nekoliko zadrugara po velelepnom imanju. Tom prilikom Mića je udario Staniju tamo gde je najviše boli, a to je fotografija koju je njen bivši dečko, Vladimir Tomović napravio dok je Sandra Afrika gostovala u "Zadruzi 2" na jednoj od žurki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zadruga 2... Idemooo.. Zurka?...#Vlada #Mica Brat #Top ❤???

A post shared by ____S____ (@sandra_afrika88) on Oct 2, 2018 at 8:16pm PDT

- Otišao je sa Mićom i Afrikom da šetaju, da on njoj pokazuje imanje, napravili su selfi, koji je ona k*čka okačila na Instagram, seljačke fore i šatro kao nešto meni uterivala. I ja to nisam ni znala, dok nisam izašla i videla to i onda se ovaj pi*kopaćenik pravdao. On je meni to uradio ovde, iza leđa. O tome se ćuti, a meni sada slobodnoj devojci se zamera što sam šetala, ne sa pevačem ili sa nekim sa kim moj dečko nije dobar. Samo mi je žao što Gastoza nisam uhvatila za ruku i šetala imanjem sama - izjavila je Stanija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gastoz i Stanija...

- Pa što te ti pravdaš bilo kome? Vi ste naleteli na mene, ja sam izašao da se malo odaljim iz kuće, neplanirano skroz! Ne znam što se ti nerviraš - odgovorio joj je Pavle.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stanija i Vladimir...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

29.03.2019 08:49

Staniju sve više gotivim. Sve je u pravu. Vrlo visok plasman.

Odgovori 10 1