(VIDEO) Luna će poludeti: Zorica ubeđivala Marka da je ostavi!

Autor:

Zadruga

29.03.2019

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne večeri došlo je do svađe između Lune Đogani i Marka Miljkovića zbog izjave Zorice Marković da je ovaj zadrugar hladan prema blogerki i da nije iskreno zaljubljen u nju kao ona u njega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica priča sa Markom...

Marko je istakao da nema potrebu da se pravda zadrugarima i da dokazuje svoje emocije, a o svemu ovome je iskreno porazgovarao sa pevačicom kako bi razjasnili sve.  

- Ti deluješ hladno, na osnovu tvog ponašanja. Možda ti imaš osećanja, ali to se ne vidi. Marko, ti izgledaš veoma hladno, ali ono što ti osećaš, to samo ti znaš - pričala je Zorica, dok ju je Marko pomno slušao, a nakon njenog izlaganja sve demantovao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zoričine reči se Đoganijevoj nikako neće dopasti...

- Tvoje je da komentarišeš, ja se nisam naljutio. Voleo bih konkretno da mi kažeš zašto smo hladni. Ja sam po prirodi hladan - odgovorio je Miljković. 

Da li će Zoričina izjava poljuljati vezu Lune i Marka i da li će uspeti da odole svim prozivkama zadrugara, ostaje da saznamo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dijana

29.03.2019 19:11

Zorica Zlobnica i zla veštica.

Odgovori 17 0
Cvele

30.03.2019 16:09

Kakva zla žena.