(VIDEO) Mića tvrdi: Dragana i Pavle kriju tajnu! Ona abortirala njegovo dete?!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.03.2019

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi se održale još jedne nominacije. Ovonedeljni vođa Sanja Stanković za potrčke je odabrala Staniju Dobrojević i Pavla Jovanovića. Na samom početku, Milana je zanimalo šta se to novo desilo u kući. Podigao je Lepog Miću kako bi prokomentarisao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle Jovanović i Dragana Mitar

Mića je odlučio da iznese mišljenje o nominovanom Pavlu i Dragani Mitar, koji su danas ušli u konflikt zbog nerazjašnjenih odnosa iz prošlosti, kao i o Stanijinom učešću u njihovoj svađi.

- Pavle i Dragana su u žestokoj svađi. Stanija radi intervju, dešavaju se čudne stvari. Ona je novinar-istraživač. Njegova ljubomora doživljava vrhunac i on samo laže, a i Dragana laže - rekao je Mića, pa se osvrnuo na njihov odnos na Draganinom rođendanu:

- Hranila ga je tortom tu noć, pevala mu na krevetu. Evidentno je da to nije bila samo kombinacija. Šta ćeš ti sa njim i šta šapćete ispod jorgana - upitao je pevač.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

- Pavla ću da zaposlim kao svog PR-a. Ispoveda se Staniji, ne znam šta taj dečko više radi. Što se tiče rođendana, muž mi je tri sata pre toga rekao: "Igraj se, sprdaj se". Nisam se videla sa njim u poslednjih godinu dana, pojavio se gospodin Torta, Pavle više nije bio aktuelan i šta je tu tragedija? Povraća mi se što se u martu mesecu vraćamo na nešto što je bilo na početku - odgovorila je Dragana.

- Posle ovakvih priča zaključujem da Dragana krije nešto iz njihovog odnosa - dodao je Lepi Mića.

Voditelja je zanimalo da li je to što, po Mićinim rečima, Dragana krije, ono što je Pavle izneo u razgovoru sa Zoricom Marković o njoj. A to je informacija da su Dragana i njegova tadašnja devojka u isto vreme ostale trudne sa njim i da su obe abortirala.  

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Pavle Jovanović

- To je takva lažurija - brzo se ubacila bivša Modelsica.

- Nije ostala trudna, to je stigla novinarima poruka sa nekog profila - pokušao je da se opravda Jovanović.

Sanja Stanković, Ljuba Pantović i Stanija su potvrdile da je i njima rekao tu informaciju. Mića je dodao da je to očigledno ta tajna koju kriju. Jovanović i Mitar su kategorično negirali da je ta informacija tačna, iako je više zadrugara potvrdilo da im je to sam Pavle rekao.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar

Milan Milošević se na kratko osvrnuo i na odnos repera Nenada Aleksića Ša i Dragane Mitar, ali su oni odbili da pričaju o tome, a kao razlog su naveli da ne žele da opet budu povezivani u emotivnom kontekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
JAHKO

29.03.2019 18:59

Неку тајну имају, и неће да је одају.

Odgovori 15 0
Siniša

30.03.2019 07:43

Imaju tajnu, strašnu tajnu.