(VIDEO) Zadrugar ima informacije koje mogu da unište život Tomi Paniću?!

Autor:

Zadruga

29.03.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić i Milan Petković komentarisali su Tomu Panića sa kojim je zadrugarka imala žestoku raskpravu u emisiji "Gledanje snimaka"!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

Petković je kroz razgovor pružio Marijani reči podrške, a onda joj otkrio da poseduje mnogobrojne informacije o Paniću, ali i da postoji razlog zbog kog ne može da iznese ono što zna o njemu.

- Ja o njemu imam mnogo stvari, on o meni može da kaže samo da sam kockar, a ja o njemu imam mnogo informacija. Znam o njemu sve, ali neću to da radim, nije ni bitno na kraju krajeva. Neću da ga komentarišem. Neću da mu dajem na značaju, ako me bude još jednom slučajno isprovocirao, j*baću mu... Ja se plašim od Mikija. Mogao sam, ali znam da njegova majka gleda, moja majka... Njegova majka bi se toliko istresirala. A on bi to sigurno uradio da zna o meni - bio je jasan Milan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Milan Petković i Marijana Zonjić...

- On sme samo sa ženama da se svađa, on sve vreme priča da zna nešto o meni, a nema pojma. Vrti nekoliko rečenica u krug iznova. Klasičan seljak, nepismen, ne zna gramatiku - dodala je Marijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JAHKO

29.03.2019 19:01

Iz Milana Petkovića polako počinje da izlazi zlo. Pa Toma mu je jedini prijatelj i zemljak.