Pre Soraje: Ovo je prva suparnica Stanije Dobrojević!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.04.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević u poslednje vreme često ulazi u svađe i rasprave sa Anom Korać, a u toku kojih je često i tema Soraja Vučelić, koja je Anina drugarica. Takođe, Stanija je često raspravlja i sa Lunom Đogani nakon što je u utorak veče na žurki bio kao gost blogerkin bivši momak Nenad Sinđelić Gastoz.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stanija Dobrojević

Soraja i Stanija godinama nisu u dobrim odnosima zbog rivalstva koje traje između njih, a čak su završile i na sudu. Mada, pre svih ovih rivalki, Staniji je prvo na žulj stala manekenka Sunčica Travica.

Osim što su Stanija i Sunčica iz istog grada, iz Rume u kojoj su svi upoznati sa njihovim svađama, njih dve su imale ljubavne romanse sa sportistima. Dobrojevićeva sa Gojkom Kačarom, a Travica sa Viktorom Troickim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Follow my beauty ???@draganabekvalac72 @salonlepotelady

A post shared by ??????? ??????? (@suncica.travica) on Mar 2, 2019 at 6:37am PST

 

Stanija i Sunčica pojavljivale su se i u spotovima Bece Fantastika, manekenka u ekranizacijama numera "Taksi" i "Na rođendan", a Dobrojevićeva u spotu za pesmu "Mila moja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJKO

01.04.2019 11:02

Борба старлета за тржиште.

Odgovori 13 0
Ljubica

01.04.2019 19:55

Nelojalna konkurencija