David bogatašima podvodio Aleksandru! Dragojević je*ao babe za pare!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević uzimao je pozamašnu sumu novca od imućnih prijatelja i nudio im druženje sa bivšom verenicom Aleksandrom Subotić, saznaje Rijaliti!

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
Gurao je u prostituciju... Aleksandra i David

On je na sve načine gledao da unovči njenu popularnost, koju je stekla učešćem u rijaliti šou programima, pa ju je forsirao da radi stvari koje su bile na ivici sa prostitucijom, a nije isključeno da bi i do toga došlo da su ostali u ljubavnoj vezi.

- David sve gleda kroz pare, on se bukvalno kune u novac i on mu je ispred svega, pa čak i porodice. Pre nego što je postao deo rijaliti-priče, pre dve i po godine, on je razmišljao kako da dođe do popularnosti i medijske moći. Aleksandru je upoznao u rijalitiju "Parovi" i u njoj je odmah video pogodnu osobu za svoje paklene planove. Mlada, atraktivna i nezaštićena, sa rasturenom porodicom, bila je pravi materijal za njega. Čim su izašli iz rijalitija, počeo je da ostvaruje svoje namere. Aleksandra je postala mega popularna i svi moćni ljudi su je želeli. Kako je vodio njen Instagram, bile su mu dostupne sve te ponude koje je dobijala. Sve kontakte je čuvao, a onda je počeo lagano da razvija svoj biznis. Aleksandri je rekao da je to idealna šansa da se nakupe pare. Da ona treba samo da bude lepa i glupa, da ih zavodi i uzima im pare na kontu svog seksepila. Kada se pročulo šta David radi i da je Aleksandra dostupna za par stotina evrića, sve više su mu se javljali. Čak i njegovi moćni prijatelji su kontaktirali sa njim da im dovede Aleks na privatne žurke da ih zabavlja - kaže izvor blizak Davidu i Aleksandri, pa dalje nastavlja još skandalozniju priču:

Dragojević je uzimao novac od imućnih prijatelja u zamenu za svoju bivšu verenicu, koja je odlazila da ih animira

Foto: instagram.com/___californication
Zaradila pare za silikone da bi klijentima bila zanimljivija... Aleksandra

- Od zarađenih para ona je ugradila gigantske silikone, pa je postala još interesantnija. David je trošio novac na putovanja i skupe krpice, dok je Aleks bila žrtva njegove bolesne želje za novcem. Ona nije shvatala šta se dešava, mislila je da pare idu za njihov zajednički život i lepšu budućnost ćerkice Magdalene. Radila je sve što joj je David govorio i bila lutka za igrarije njegovih bogatih prijatelja. Da je izigrana, shvatila je tek kada ju je David šutnuo zbog Ane Korać. On i u njoj vidi odličan materijal za štancovanje para, zato mu i ne smeta što Anu bije glas da se bavi prostitucijom, naprotiv, to mu odgovara.

David je pričao Subotićki da ona treba samo da bude lepa i glupa, da ih zavodi i uzima im pare na kontu svog seksepila

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marijana

02.04.2019 12:40

To je njihova priča, koja ne mora da bude tačna. On može da tvrdi da je suprotno, da su one njega iskoristile. A gde je istina? Negde oko sredine.

Odgovori 17 5