(FOTO 18+) Sada su u korektnim odnosima: Ana Korać je ranije svakakvim imenima nazivala Minu Vrbaški, pa čak objavila i njenu eksplicitnu fotografiju!

Autor: alo.rs

Zadruga

02.04.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i Mina Vrbaški ponovo su zajedno u rijalitiju "Zadruga", a iako se sada ne svađaju i moglo bi se reći da imaju korektan odnos, očigledno su zaboravili na sve gadosti koje su ranije iznosile.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Ana Korać i Mina Vrbaški...

Naime, njih dve su čak i bile cimerke u jednom periodu, a onda je Mina iznela tvrdnje kako se Ana bavi nemoralnim radnjama sa još nekoliko devojaka, i od tada je krenuo njihov sukob u Zadruzi 1.

Koraćevoj nije bilo prijatno pa je odlučila da se osveti. Na društvenim mrežama isprozivala je Minu teškim rečima, a onda je čak i postavljala ravne eksplicitne fotografije.

Foto: printscreen/instagram.com/ana_korac
Ana je tada nazvala Minu svakojakim imenima...

- Čujem da se neka Mina K*rvaški bavi mojim imenom i izmišlja gluposti, jer je izbačena iz društva jer je jeftinjara koja se prostituiše sa Kinezima, crncima i sa Romima za 35 evra. Dro*etino mala iz selendare nisi imala gde da živiš ni šta da jedeš da nije bilo nas. Ljudi, čuvajte se ljubomornih devojaka (transvestita) - napisala je Ana.

Međutim, to joj nije vilo dovoljno pa je objavila i neke eksplicitne fotografije bivše cimerke.

Foto: printscreen/instagram.com/ana_korac
Ana je podelila i Mininu šok fotografuju...

- Ku*vaški biciklom se na Rusiju ne ide - napisala je pored fotorafije na kojoj je Mina gola i u vrlo nepristojnoj pozi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJAH

02.04.2019 16:04

Истина је да јој је Ана помогла јер је мала становала једно време код ње.