(VIDEO) Miki porazbijao sve po kući, a ona je kriva za sve!

Autor:

Zadruga

04.04.2019

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić poželeo je tokom sinoćnjeg programa u "Zadruzi 2" da se izvini Zlati Đurković zbog toga što je nju pogodila njegova šala.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Zlata Đurković...

Ona je plakala jer se ispostavilo da je Miki izmislio priču da će ona otići u Amidži Šou.

Zlata nije prihvatila njegovo izvinjenje, a zatim ga je nazvala lažovom. Miki je zbog toga pobesneo i počeo da sve da baca i šutira po kući, dok ga Lepi Mića nije odvukao u stranu, a zatim ga je izvelo obezbeđenje.  

- J*bem ti mamu, j*bem ti i Vladu! Majku vam j*bem lažljivu više! Ma šta laže više ona i preti mi? Ne može g*vno lažljivo! J*bem ti mamu lažljivu, ja! Ti da me praviš lažovom! Dokle ćete mene da lažete!

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Miki Đuričić izgoreo od besa...

- Plače ceo dan što smo se sprdali da će da ide u Amidži šou! G*vno jedno odvratno! J*bem ti mamu! Još se ja g*vnetu izvinjavam. Šalili se da će ići u Amidži! J*bem vam mamu lažljivu - vikao je Miki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Petar

04.04.2019 14:09

Kad neko osujeti Mikijevu režiju, on postaje nasilan. Ne pristaju svi da budu Mikijeve marionete. Miki bi hteo da sve pretvori u svoje klonove, toliko je sujetan.

Odgovori 10 0
jelena

04.04.2019 14:12

Miki ne može da podnese da neko govori kako Miki ne misli. Teški kompleksaš misli da je najpametnijI. Kada bi se neko našalio sa njim, kao on što radi Zadrugarima, ponižavajući ih, polomio bi sve u kući. Lud čovek pa to ti je. Neće ni ovaj put dočekati finale. Tiranin i siledžija.

Odgovori 10 0