Živiš sa starijim čovekom u Americi: Zadrugar razotkrio Staniju!

Autor:

Zadruga

04.04.2019

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević našla se na meti Tome Panića koji je ispričao sve što zna o njoj. Naime, na porodičnom sastanku koji je održan Panić je izjavio šokantne stvari o Dobrojevićevoj i tom prilikom tvrdio da je ona folirantkinja, kao i da u Americi ne živi sama:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ispričao sve... Toma Panić

- Ja znam da ti ne živiš sama u Americi. Sve ti je ovo reklama samo. Sve nas lažeš zarad reklame, laže. Živi u Americi sa čovekom starijim. Ovde kao ulazi u neke veze, a tamo ima nekog lika - otkrio je Panić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije verovala šta čuje... Stanija

Stanija nije mogla da veruje šta čuje svojim ušima pa je izrevoltirano ustala i počela da delimično demantuje njegove navode. Priznala je da je imala do maja prošle godine verenika, ali da je reč o muškarcu njenih godina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Branila se koliko je mogla... Dobrojevićeva

- Hajde mrš bre tamo, još jedan šljam iz rijalitija. Hajde da te vidim, govori mi. Pričaj kako mi se zove verenik. Da nećeš još nekog da mi nadenete. Miku, Žiku ili možda Hefnera. Imala sam jednog, u maju smo se razišli. Šta vi znate o mom životu? Imala sam, ali nije čiča, nemaš pojma ništa. Nisi informisan - govorila je Stanija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Toma tvrdi da njih dvoje nisu čak ni spavali... Vladimir i Stanija

- Pričala si mi jednom prilikom sve to. Znam sve, ja sam tamo radio. I tamo ljudi pričaju, ajde ćao. Ti i Tomović kao u vezi, niste ni se*s imali - govorio je Toma samouvereno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

04.04.2019 17:19

I Toma počeo da napada Staniju. To joj odgovara da ispadne žrtva.

Odgovori 10 0