Odron kamena: Marko najstrašnije ispljuvao Lunu! Budalo, neka ti bude loše!

Autor:

Zadruga

05.04.2019

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da njen dečko Marko Miljković želi da se druži sa Branislavom Radonićem Brendonom, što joj je Marko u više navrata rekao nakom njenih izliva ljubomore.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko...

Blogerki smeta što se Marko druži sa Brendonom, za kog smatra da je zaljubljen u njenog dečka, dok sa druge strane Miljković zamera Luni što je ljubomorna i što pokreće ovu temu i tako stvara priče da on osim žena, ima interesovanje i prema istom polu.

- On je meni prijatelj, sedam meseci već! Ja hoću da se družim sa njim! Molim te, nemoj da budeš bolesno ljubomorna. Da mi ljubomorišeš ovde na svakih nedelju dana, ma daj bre. Kod mene nema prostora za bolesnu ljubomoru. Što nisi primetila kada sam gledao Snežanu, nego si primetila za Staniju? Nego je tebi Stanija nešto interesantna, meni nije. Budalo! Uvredi se sada za to budalo i neka ti bude loše - pričao je Marko.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Brendon...

- Nisam! Hoćeš da ti dam mikrofon pošto te ne čuju ovi tamo u drugoj prostoriji? Laku noć! Meni da bude loše? Nikada! - rekla mu je Luna.

Na kraju ove svađe, Luna i Marko su okrenuli leđa jedno drugom i utonuli u san.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Stefan

05.04.2019 08:08

Luna ne može bez svadje da živi.

Odgovori 14 0
Srđan

05.04.2019 08:34

To je ta "ljubav". Obično se parovi posvađaju preko dana ali ih krevet pomiri. Dodju poljupci, izvinjenja, zagrljaji, ljubav...

Odgovori 11 0
Jovana

05.04.2019 09:19

Marko mesecima uči Lunu ponašanju u rijalitiju ali ne vredi. Mator konj se ne uči.

Odgovori 11 1
Boro

05.04.2019 10:38

Marko je krsti, ona prdi.

Odgovori 10 1