Aleksandrina rođena sestra uhapšena zbog droge!

Autor:

Zadruga

06.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorana Subotić (22), rođena sestra učesnice "Zadruge" Aleksandre Subotić, i njen dečko N. S. pre neki dan uhapšeni su u Beogradu zbog sumnje da su prodavali drogu!

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Sestra joj uhapšena... Aleksandra Subotić

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, policija je dugo operativno radila i motrila na Goranu i njenog dečka N. S., koji je narko-diler i njegovo ime je već dobro poznato policiji. Nekoliko meseci policija je čekala da se sve kockice spoje, a i da se ovo dvoje toliko opuste, pa čim se ukazao pogodan trenutak, upali su im u stan!

- Bilo je veče kada su njih dvoje ušli u stan sa nekim kesama u rukama, nakon čega im je policija brzo uletela - započinje priču izvor sa lica mesta, pa nastavlja da objašnjava kako je sve izgledalo:

- Oni su bili totalno zatečeni. Posebno Gorana, koja je delovala izbezumljeno. Stavili su im lisice na ruke, izveli iz stana i odveli ih u pritvor. Usledio je celokupan pretres stana, gde su pronašli ono u šta se i sumnjalo da poseduju - veća količina droge.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dok se oni svađaju, ćerka im u zatvoru... Ljuba i Karađorđe

Kako dalje saznajemo od istog sagovornika, sada se radi veštačenje i forenzičari su uključeni u celo dešavanje kako bi se utvrdilo da li je i Gorana imala veze sa prodajom narkotika ili je samo bila posrednik u celoj priči. Inače, policija je zaplenila sve sumnjivo što je u tom trenutku bilo nađeno u stanu.

RepublikaFoto: facebook.com/Gorana Subotić
Gorana sa dečkom...

Policija je privela Goranu i njenog dečka N. S., nakon što su mesecima motrili na svaki njihov korak

Goranin stric Srboljub Subotić nimalo nije bio iznenađen našim saznanjem, pa nam je potvrdio da vrlo dobro zna da je dečko njegove rođake narko-diler.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com
Aleksandrina sestra privedena... Subotićeve

- Znam da mali prodaje drogu iako njegova majka tvrdi suprotno. Svi mi u porodici odavno pričamo da ima veze sa narkoticima - kaže nam rođeni brat Goraninog oca Karađorđa Subotića, pa nastavlja da nam priča koliko je uhapšeni N. S. maltretirao Goranu:

Forenzičari su uključeni kako bi se utvrdilo da li je Gorana imala veze sa prodajom droge

- On je Goranu tukao. Nakon žučne rasprave zbog mira u kući Karađorđe i ja smo prešli preko toga. Krivo mi je zbog moje Gorane ako joj se to desilo. Nisam ih video dve nedelje, ali sam zgrožen samo činjenicom da je sebi to dozvolila. Mi smo nju redovno kontrolisali na narkotike pomoću testa i nikada nije bila pozitivna. Siguran sam sto posto da se nije drogirala. Ako je privedena sa njim, sigurno su je zabeležili kao posrednika. Nadam se da će ona biti ok, a njemu je mesto u zatvoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJAH

06.04.2019 10:23

Треба јавити њенима у Задрузи.

Odgovori 19 0