(VIDEO) Ljuba okrenula leđa Ani: Stala na Aleksandrinu stranu!

Autor: alo.rs

Zadruga

06.04.2019

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović odlučila je da svom silom podrži ćerku Aleksandru, smatra da je Ana Korać kriva jer je uporedila Aleksandrinu ćerku sa psom, za šta ju je Subotićeva optužila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Foto:facebook.com/Ljuba Pantović
Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić

- Ana je kriva, nego šta je, ja sam prepoznala njen glas na snimku. Psi nemaju nikakve veze ni sa socijalnom službom, ni sa Veternikom, znači data je i odrednica gde se nešto nalazi. Tako da je aludirala na Davida, malu Magdalenu i socijalnu službu. Da to nije spominjano, moglo bi da se vrda, ali pošto je pominjano vrlo jasno obredište gde se dete nalazi i socijalna služba, onda je nemoguće. Ja mislim da se Ana pravi luda zato što ju je sramota. Ti se jesi izvinila, ali i dalje tvrdiš da to nisi rekla. Ne vidim razlog - govorila je Ljuba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

- Što tako ne čuh ni drugu stranu da se buni? To je čovek koji je ovde pričao da živi za to dete. Kriva si, jako ružno, odvratno, protivnik sam toga da se psi nazivaju decom. Kad meni neko bude u rijalitiju rekao da pozdravlja dete, pitaću koje je rase dete. I ja sam imala pse i volela ih, pa ih nisam nazivala decom. Ja mislim da je nju sramota same sebe. On se pravi lud. Izvinjenje u takvim stvarima, ima snagu baš kao i demant u novinama. Preko uvrede dece se ne prelazi, a ima još milion stvari zbog kojih njih dve ne mogu da budu u dobrim odnosima. Moje mišljenje je da je David i te kako planski radio ovde stvari - rekla je Ljuba.

- Ja sam pitala Davida i on je sam rekao da nema pojma da smo ikada pričali o tome - izjavila je Ana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandra Subotić

- Ti se izvinjavaš za nešto čega se ni ne sećaš da si rekla, šta se onda izvinjavaš - dobacila je Aleksandra Ani.

- Aleksandra ti si počela da pričaš kakav je on, pričaš istinu i to je dobro, zbog deteta prvo, a onda i zbog sebe. A ona bi trebala da ćuti i sluša ovo! Tebi treba da bude fokus onaj ko ti je nazlobio u životu! To nije Ana, već David, on je kriv za sve. Tebi je najveće zlo upravo on uradio svojim lažima, svojim planovima. On je centar, znači gazi g*vno! Ustaj, kao što sam ti juče rekla, pričaj sve što znaš. Oko suđenja, Ana je kriva, kaznu treba da snosi, jer je ružno i bedno pominjati dete - dodala je Ljuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojo

06.04.2019 12:10

Ljubomire, izdajniče!

Odgovori 12 0
Boro

06.04.2019 12:38

Drugarice izdajnice, šta učini ti?

Odgovori 11 0