Ceo dan raskidali, a onda došlo do preokreta: Luna i Marko ponovo zajedno!

Autor:

Zadruga

06.04.2019

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković tokom čitavog dana raspravljali su se u dvorištu, a glavni razlog njihove svađe bio je oproštaj koji je blogerka dala Zorici Marković s čim se di-džej nije složio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Svađali se, ali ipak ne mogu jedno bez drugog... Luna i Marko

Luna nije podržala Marka kada joj je govorio da ne bi trebalo Zorici da oprosti zbog čega su se posvađali, a onda je Miljković i raskinuo s Đoganijevom. 

Međutim, posle dugo vremena i rasprave, Marko je ipak odlučio da Luni pruži još jendu šansu i da ostane s njom u vezi, a za to je imao dobar razlog:

- Ja tebe volim, ja ću tebi da dam još jednu šansu! Ja sam spreman na to - započeo je Marko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ipak ne može da je ostavi...

- Jesi li ti svestan koliko ja tebe volim budalo jedna? Znaš li koliko me mučiš - odgovorila mu je Luna.

- Ti mene uvlačiš u sve te priče, neću da mi kontriraš u svađama, ja sam tvoj dečko! Neću to da radiš! Nema potrebe za pravljenjem glupih rijaliti priča sa Stanijom, Brendonom. To ko je koga gledao, to nije moja stvar. Molim te, dođi u kontakt sa realnošću, moraš da me shvatiš maksimalno ozbljno, ne trebaju mi ta sr*nja u životu. Sa njima radi šta hoćeš - nastavio je Miljković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Želi da bude s njom, uprkos svemu...

- Oni me ne zanimaju! Samo nemoj da mi govoriš da sam luda i to, ti znaš da ja nisam takva. Samo to izbaci! Nemoj da mi pominješ neke stvari koje me stvarno bole! Ti si savršen prema meni, ali me neke stvari bole - govorila mu je Đoganijeva.

- Luna, ali ja ne znam kako tebi da objasnim da si zbog te žene bila na ivici. Ljudski je praštati, ali u rijalitiju nema praštanja nikome - bio je jasan Marko.

- Ja nisam ljubomorna osoba, ja jesam posesivna, ali nisam ljubomorna - ubeđivala ga je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Saša

06.04.2019 16:13

Ne volim Lunjaru. Ali mi je drago da su se pomirili. Zbog Marka. A oboje imaju velike koristi ako budu zajedno. Ali Lunjara će teško održati obećanje da ga ne vredja i ne kontrira mu pred svima.

Odgovori 25 2
Lenny

06.04.2019 16:21

Koji je ovo folirant i manipulator...kad je skuzi da je Luna mirna i prihvatila raskid on kaze da ce joj dati jos jednu sansu pa drugu pricu cvrkucuci poceo

Odgovori 1 27
Emaaa

06.04.2019 17:54

Tuga je gledati mladu devojku koja nema trunke samopostovanja i prosi za ljubav.

Odgovori 18 1