Leglo zaraze! Luna i Marko vodili ljubav u štrokavom kupatilu: Prevrnuće vam se želudac kada ovo vidite!

Autor: blic.rs

Zadruga

07.04.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković tokom jučerašnjeg dana su raskinuli, ali su se ubrzo pomirili i u kasnim večernjim satima prepustili se strastima pod tušem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kupatilo...

Kada su zadrugari počeli da se spremaju za spavanje Luna i Marko otišli su u kupatilo koje se nalazi u dvorištu i tamo dva puta u toku večeri imali seks. Iz tuš kabine su se čuli Lunini uzdasi, međutim to nije jedino što je privuklo pažnju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marku i Luni štroka ne smeta...

Naime, poznato je da zadrugari ne vode mnogo računa o higijeni u kući, zbog čega ih Veliki šef često opominje, a da se situacija otrgla kontroli dokazuje i prizor iz kupatila u kome su Luna i Marko vodili ljubav. Svuda po podu bilo je razbacano đubre, međutim to blogerki i di-džeju očigledno nije smetalo, a nehigijena zadrugara sve češće je i tema komentara na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Prljavo kupatilo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Siniša

07.04.2019 13:06

Ne ribaju svoja tela. Ne ribaju ni kupatilo.

Odgovori 22 0
Ja

07.04.2019 15:51

Ovo je jezivo kolika je prljavstina!Cudi me da se jos niko nije zarazio!Ova WC nimfomanka nikada se nije setila da ocisti WC,a trci po nekoliko puta dnevno da lomi stolice.Ovo je zaista dno-dna! Ovo ce sutra nekome da bude snaja?Tesko kuci u kojoj ona udje!Ovo vazi za sve one koje imaju sex u WC-u ovom strokavom.Samo mogu reci BLJAK! Sada mi je jasno njeno bubuljicavo lice!

Odgovori 18 0