Oglasila se Miljana: Ovo je istina o Zolinim kockarskim dugovima!

Autor:

Zadruga

09.04.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Miljane Kulić izjavila je u rijalitiju "Zadruga" da je Lazar Čolić Zola navukao njenu ćerku na kocku!

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

- Ma sve je bilo sasvim slučajno. Zola i ja smo u jednom kafiću pili kafu i čekali čoveka od kog smo iznajmili stan. On je iz Prokuplja, pa je trebalo da dođe u Niš. Preko puta kafića je kockarnica, pa smo poželeli, dok čekamo, da se prisetimo kako je bilo u "Zadruzi". Ja sam uložila 6.000, a Zola 5.000 dinara i dobili smo 54.000 dinara. A onda mi je Zola održao predavanje. Rekao mi je da je dobitak čista navlakuša kako bih nastavila dalje, ali to ne dolazi u obzir - počela je pirču Miljana, a zatim dodala:

- Zapretio mi je da više nikada ne odem da se kockam. Rekao mi je: "Kunem ti se u majku, ako vidim da se opet kockaš, ostaviću te!" Ozbiljno je mislio i ne pada mi na pamet da ikad više iskušavam sreću na taj način!"

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Kulićeva je istakla da njenoj majci Mariji u rijalitiju samo pune glavu, te da na Čolićeve navodne dugove ne treba trošiti reči.

- Zola je bio dužan 1.500 evra za pesmu i čim je izašao iz "Zadruge", on je to vratio. Više dugova nema, sve ostalo je prazna priča. Verujte, on na računu ima više para od mene. To su pare od njegovih ranijih nastupa. Sve priče o bankrotu su veži-mačku-o-rep! Mi živimo od njegovih para, on meni uopšte ne dozvoljava da trošim svoje pare. Ma ne dozvoljava mi čak ni kafu da platim. Kaže, taman posla, muškarac treba da plaća i izdržava ženu. Kakvi dugovi, kakvi bakrači! Nema šanse da on mene iskorišćava - zaključila je Miljana, podvlačeći da posle Ivana Marinkovića više nikome neće dopustiti da je prevari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

09.04.2019 09:49

ahaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mišo

09.04.2019 10:12

Kockar Zola uveo Miljanu u kockarnicu pa joj zapretio da se nikada ne kocka. Ahahahahaha!!!

Odgovori 13 0