Marko napravio dete pre "Zadruge"!

Autor:

Zadruga

09.04.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković je pre ulaska u "Zadrugu 2" napravio dete tadašnjoj devojci Aleksandri A. (26), ekskluzivno saznaje Rijaliti! Naime, njih dvoje su u vezi od 2016. godine, a Aleksandra je zatrudnela baš u periodu pre nego što je Miljković ušao u rijliti-šou, a to je bilo prošle godine u septembru!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković

Aleksandra A. sada je u osmom mesecu trudnoće, a Marko nema pojma da je napravio dete svojoj dugogodišnjoj devojci jer, kako saznajemo, Aleksandra A. nije bila za to da on uđe u "Zadrugu" i rekla je da će ga ostaviti ako bude ušao u rijaliti.

- Marko je bio spreman na to da raskine sa njom, ušao je u rijaliti i nije znao da je napravio dete pre nego što je ušao, pa je započeo vezu sa Lunom - kaže nam Miljkovićev prijatelj i nastavlja:

- Aleksandra je rešila da mu ne kaže da je zatrudnela i želi da izdržava dete bez njega. Šta će biti kada bude izašao iz "Zadruge", videćemo, ali, znajući Marka, potražiće je sigurno. Neće on to tek tako pustiti.

Neda: Ne znam da li je to Markovo dete, ali da su bili zajedno, jesu

Sa druge strane, Markova majka Neda Miljković u totalnom je šoku otkada je čula da je Aleksandra u osmom mesecu trudnoće i da je velika verovatnoća da je dete Markovo.

- Ne znam da li je to Markovo dete, ali da su bili zajedno, jesu. Znam malu Aleksandru, kako da ne znam, ona je iz Bele Crkve, upoznale smo se kad ju je on doveo kod nas na ručak. Tačno je da su bili zajedno. Moj sin i ona su se zaista voleli i lepo su se slagali. Aleksandra je mnogo lepa i zgodna devojka, znam da je bio baš zaljubljen u nju. Svuda su išli zajedno, ali, iskreno da vam kažem, ne verujem da je to njegovo dete, ne znam šta da mislim - kaže Neda i dodaje:

- Zaista ste me sada zatekli, zato sam ovako i zbunjena i ne znam šta pričam. Ne bih volela da je to istina pošto moj sin nije takav, on je ozbiljan i preuzeo bi svaku odgovornost. Sigurna sam da se sa tako bitnim stvarima kao što je dete ne bi nikada igrao. Svakako sve najbolje želim Aleksandri.

Neda: Moj sin i ona su se zaista voleli i lepo su se slagali

Kako smo još saznali, Marko i Aleksandra su godinama bili zajedno. Ona je radila kao hostesa u beogradskim klubovima i tako su se njih dvoje i upoznali. Relativno brzo su započeli vezu i nisu to krili.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Miljković i Luna Đogani

- Aleksandra je strašno atraktivna i mnogi su je hteli, pa je Marko ludeo zbog toga. Mada, i ona je bila ljubomorna, tako da on nije smeo da mrdne od nje. Tada je imala veliko društvo, ali joj se vremenom broj prijatelja smanjio zbog njega. Jednostavno nije voleo da se ona druži sa ljudima o kojima se loše priča. Jedno vreme branio joj je da izlazi bez njega u noćne provode, što je nju strašno nerviralo, pa su se često zbog toga svađali - kaže dobro obavešten izvor.

Nema sumnje da će nakon ovog Lunino psihičko zdravlje ponovo biti poljuljano. Blogerka očigledno nema sreće u ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

09.04.2019 12:10

Ako se dete rodi treba ga ljuljati.