Milan Milošević: Otac alkoholičar mi je uništio detinjstvo!

Autor:

Zadruga

09.04.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj "Zadruge" Milan Milošević za Rijaliti je otvorio dušu i ispričao nam šta je sve proživljavao u porodičnoj kući, ali i to kako mu se život promenio iz korena.

RepublikaFoto: Promo foto
Milan Milošević

- Sve što sam radio do 2012. godine svrstavam u jedan, a sve nakon toga što mi se izdešavalo ubrajam u drugi deo svog života! Presekao sam i napustio tadašnji tempo i počeo novi, posve drugačiji život, život u kojem više nisam brinuo o sebi, već o drugima, u mom slučaju, poznatim ličnostima... Da, to je bio moj novi početak, moj ulazak u svet estrade i tabloidnog novinarstva! Sve ostalo što mi se kasnije dešavalo usko je povezano s tim.

  • Po čemu pamtiš svoje detinjstvo?

- Nažalost, uvek se svi vraćamo detinjstvu i tim nekim uspomenama i dogodovštinama za kojim žalimo, ali ja ne! Ja se nerado sećam svog detinjstva, koje je bilo prepuno svega, osim onog dečjeg lepog i čistog.

Majka i ja smo znali po nekoliko sati da sedimo u hodnicima za socijalni rad i molimo za pomoć

  • Znamo da ti je majka uvek bila najveća podrška, kako si se sa ocem slagao?

- Majka je moj heroj, jedina osoba na svetu za kojom suzu pustim pri samoj pomisli na nju, dok sa ocem nisam ostvario kontakt onaj koji dečaci obično imaju sa muškim roditeljem. Moj otac je bio prgav i nagao čovek, uz sve to, i alkoholičar koji se potrudio da moje detinjstvo bude takvo kakvo je bilo, a samim tim i moje sećanje na njega da ne bude nimalo lepo, nažalost, kažem. Ružno je pričati loše o onima koji su te stvorili, ali jedino lepo što pamtim od svog oca je to što je usadio u mene osobinu koja mi danas mnogo toga donosi, a to je marljivost jer on je povrh svega bio izuzetno vredan čovek.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević
  • Koje su to situacije iz detinjstva kojih ne voliš da se setiš?

- Nikada ne mogu da prevaziđem nasilje mog pokojnog oca prema mojoj nedužnoj majci... Ne mogu da shvatim da joj nisam mogao pomoći, što zbog toga što sam bio mnogo mlad, što zbog nedostatka zakona u tom periodu.

  • Da možeš da se vratiš u prošlost i da možeš da promeniš jednu stvar, koja bi to bila?

- Kada bih mogao da vratim vreme, jedno je sigurno, a to je da nikako ne bih dozvolio majci da trpi ono što je trpela godinama od mog oca! Sigurno bih našao izlaz tada da sam bio malo smeliji. Ne bi morala da se vraća u pakao ponovo i ponovo... To me boli i boleće me zauvek. Setim se mojih prvih demonstracija protiv rođenog oca kada sam za prijavu policiji za nasilje nad majkom dobio samo još gore, mnogo gore nego što je bilo... Setim se višečasovnih sedenja u hladnim hodnicima Centra za socijalni rad moleći za pomoć, ali ne, niko tada nije mogao da nam pomogne.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević
  • Šta je tvoj najveći problem?

- Moj najveći problem poslednjih godina je borba moje majke sa zdravljem! Nakon preloma noge koji je imala pre tri godine sve je krenulo nizbrdo, u osmoj je deceniji života, a osobama u tim godinama nepokretnost i stalno ležanje ne može doneti ništa dobro, osim totalnog uništavanja kompletnog zdravlja. Borimo se da ustane na noge i proživi ostatak života na nogama.

Nerado se sećam svog detinjstva, koje je bilo prepuno svega, osim onog dečjeg lepog i čistog!

  • Voliš li svoj posao?

- Svako ko prati moj rad može da vidi da ja obožavam posao koji obavljam. Radim kao voditelj na najgledanijoj televiziji kod nas i sa izuzetnim elanom odlazim i vraćam se. Prepun pozitivne energije jedva čekam sledeće pojavljivanje i siguran sam da me taj osećaj neće napustiti nikada jer to sam ja! Isto tako sam obavljao i posao konobara, posao novinara i sve što sam u životu radio do sada, radio sam sa puno ljubavi i pozitivne energije.

  • Kako se boriš sa svima njima u "Zadruzi"?

- Ja to ne bih nazvao borbom jer mi surovo zvuči. Pokušavam na svoj način da uspostavim drugarski odnos s njima, a ujedno da im kroz taj odnos postavim i određeni autoritet dovoljan da se održi kvalitetna i zanimljiva emisija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Milan Milošević
  • Šta najviše voliš kod sebe?

- Kako godine odmiču, sve više kod sebe cenim i volim duhovitost. Taj dar koji svi prepoznaju i koji svima izvuče osmeh na lice, ma kakva situacija i okolnost da su u pitanju. Sreća je u današnje vreme umeti nasmejati ljude, izmamiti im osmeh i vratiti volju za život. Pored toga, volim tu svoju hiperaktivnost i osobinu koju ne namećem drugima, ali je mnogo volim, a to je da sam perfekcionista.

  • Šta je bila najveća avantura iz tvog života?

- Napokon jedno lako pitanje. Kratko i jasno, moja naveća avantura u životu zove se "Zadruga"! Moj boravak u rijalitiju najgledanijem u istoriji postojanja takvog formata je takva avantura koja je trajala gotovo deset meseci i verujte da je to nešto najlepše i najkorisnije što mi se desilo u životu jer mi je promenilo gotovo sve.

  • Koji je tvoj san iz detinjstva i jesi li ga ostvario?

- Moji snovi odmalena su ostvareni! Želeo sam da budem ovo što jesam danas, zadovoljna i srećna osoba u poslu kojim se bavim. Maštao sam da me ljudi gledaju u svojim TV kutijama, smeju mi se i slušaju šta pričam. Okupljao sam decu iz ulice i često glumio voditelja, a onda vam je sve jasno. Zato pazite šta želite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading