(VIDEO) Skandalozno: Sanja Stanković otkrila pred celom Srbijom kolika joj je tarifa!

Autor:

Zadruga

10.04.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković navodno se nalazi u katalogu makroa Mihajla Maksimovića koji je priveden zbog podvođenja, a o njenom bavljenju najstarijim zanatom bruji cela srpaka estrada!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković...

Pre svađe u kojoj je Stanija "okrivila" iznela mnoge detalje, Sanja se posvađala i sa Zoricom Marković koja ju je potpuno raskrinkala. Njihova svađa počela je bezazleno, zbog viljuške i noža, a na kraju je moralo da interveniše i obezbeđenje.

- To je već drugi put da me otkucaš ni krivu ni dužnu! Sjaši s mene, nemoj više da mi se obraćaš! Ti lažeš sve u životu! Prvo lažeš devojku sa kojom si -  vikala je Zorica na Sanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica i Sanja u klinču...

- Licemerna si! Lažeš! Vidim da na gluposti lažeš - uzvratila je Sanja.

- Od danas se ne podnosimo, jer ti si jedan folirant! Foliraš Matoru i foliraš sve! Bolje ti je ćuti, da ne progovorim šta sve znam! Je*eš se napolju, a ovde glumiš da si lezbijka - govorila je Zorica Sanji, a ona joj je vikala da laže.

- A ti plaćaš mlađe momke da te je*u, jer niko neće da te je*e! Zašto su ti prebili sina?! Samo kažem ono što sam čula, da dugujete 15.000 evra i da je zbog toga dobio batine - rekla joj je Sanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković raskrinkala Stankovićevu...

- U katalogu si, srce moje! Moraćeš da dokažeš to na sudu! Je*eš se za 250 evra! Sva si plastična - rekla joj je Zorica.

- Malo više od toga - rekla je Sanja.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja nesvesno priznala kolika joj je tarifa...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

10.04.2019 10:11

Zorica je potcenila. Više Zorice, više naplaćuje.

Nata

10.04.2019 12:03

Ne vredi toliko.