(VIDEO) Aleksandra ocrnila zadrugare: Za jednog cimera rekla da je manijak, dok za drugog tvrdi da je podmukao!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.04.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući bilo je nikad turbolentnije tokom "Porodičnog sastanka", kada su tema bili međuljudski odnosi unutar rijalitija. Aleksandra Subotić žestoko je napala trojku koju čine Milan Petković, Aleksa Savić i Marko Petrušević Petrući.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

- Naši dragi pevači. To su ljudi koji samo šetaju ovde, ćute. Oni su ovde osam meseci, a njih niko ne poznaje. Oni su se pravili fini. Aleksa je ušao u sukob sa mnom, vama je taktika da napadate mene da bi ostali do kraja. Što se tiče Mine, ono lomljenje stakla je bila čita agresija. Što bi se Mina potresla zbog toga što je Maja rekla za Aleksinu devojku. Petrući spopada devojke, napada Nadeždu i Marijanu. On postaje agresivniji i mene sprda i ponižava. Ne znam ko će tebe da zaposli da pevaš. Vi ste troje smećara koji mene napadaju - vikala je Aleksandra. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Petrušević

- Ja ne planiram da se bavim pevanjem. Ja više Maju neću da napadam. Ona mene naziva narkomanom i proziva me da sam tukao bivšu ribu - branio se Petrući. 

Aleksandra je iskoristila priliku i prokomentarisala još jednog cimera, Marka Miljkovića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksa Savić

- Marko Miljković je podmukao. Optužio me je da sam sa njegovim prijateljima imala s*ksualne odnose i da su me zarazili polnim bolestima - komentarisala je Aleksandra Miljkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

11.04.2019 17:01

Aleksandra je najveći lažov u Zadruzi. Ona je talentovana da laže.

Odgovori 10 2