Širiš noge dekicama: Još jedna prostitutka u "Zadruzi"?!

Autor:

Zadruga

11.04.2019

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas u "Zadruzi" došlo je do svađe između Maje i Mine Vrbaški. Naime, Maji je zasmetalo to što ju je Aleksa Savić optužio da se bavi najstarijim zanatom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Maja u sukobu...

Mina nije mogla da sluša Majino izlaganje, te ju je Marinkovićeva dovela do tačke ključanja, pa je Vrbaški bacila flašu vode u njenom pravcu. Gledaoce je najviše zbunila da li se pored Mine i Maja bavi prostitucijom.

- Pošto si se dosta pravio fin, konačno si počeo da pokazuješ svoje pravo lice. Ja sam ti rekla da se ne mešaš u moj sukobu sa Minom. Ti si meni rekao da bolje da pevaš nego da prodaješ svoje telo za novac. I treba da te bude sramota da tako vređaš devojku koja ti ništa nije uradila. Još jedna stvar, ako se tvoja drugarica, Mina Vrbaški bavi prostitucijom, ne znači da svi to radimo. Ja sam učila školu, dok si ti širila noge dekicama - vikala je Maja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dovela Minu do granice ključanja...

- Rekla si da je njegova devojka k*rva. Ja sam bar to rekla, ti nećeš da priznaš da radiš za pare! Taki obrati pažnju sa kim se druži Maja - uzvratila joj je Mina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gađala Maju flašom vode...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đurđe

11.04.2019 16:50

Mina da ćuti jer je sama priznala čime se bavila.

Odgovori 18 0
Ljubica

11.04.2019 19:41

I.ma ih trenutno 6 tamo Dana's objavljeno