Marko gledao u Stanijinu guzu, Luna će ponovo doživeti nervni slom!

Autor:

Zadruga

12.04.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika polemika vodila se oko toga da li je Stanija Dobrojević slučajno ili namerno naletela na Marka Miljkovića pre nekoliko večeri na žurki, zbog čega ju je Luna Đogani i gurnula.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gledao u Stanijinu guzu dok je Luna sedela pored njega...

Međutim, sada se dogodilo nešto što će Đoganijevu tek razbesneti. Na rođendanu Nenada Aleksića Ša, Miljković je sedeo između Lune i Stanije, a u nekoliko navrata dok je Dobrojevićeva igrala, Marko je odmeravao njenu zadnjicu. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Trenutak kada je Stanija "slučajno" pala na Marka...

Podsetimo, kada je Luna optužila Staniju da se "nabijala" na njenog dečka, Marko je sve demantovao i istakao da je Dobrojevićeva slučajno pala na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJAH

12.04.2019 10:28

Како је смео да гледа? Луна је требала да му затвори бар лево око.

Odgovori 16 1
Ilona

27.04.2019 15:55

Luna se sa njim igra i to vrlo vešto. Niti je zaljubljena niti jga voli. Devojka ima svoj cilj, ovoga puta zna jšta želi u životu. Čovek njenog život aje napolju...... još uvek ga ludo voli Napred devojko TOP SI RIBA, možeš da budeš s kim kod želiš....ali tvoje srce pripada i dalje njemu.....to znamo svi....