(VIDEO) Aleksandri saopštili da su David i Ana raskinuli, a evo kako je ona reagovala!

Autor:

Zadruga

12.04.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom dana Aleksandra Subotić je imala razgovor sa Drvetom mudrosti, a onda je dobila informaciju da su njen bivši dečko David Dragojević i Ana Korać raskinuli.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandra Subotić...

Međutim, Aleksandra je sve iznenadila svojom reakcijom na ovu informaciju.

- Raskinuli? Ja nisam znala da su raskinuli, totalno sam neobaveštena. Pa ne znam, Ana kaže da je ona neko koga ništa ne pogađa. Iskreno Drvo, Ana je svesna šta je uradila, svesna je da smo mi te dve godine bili zajedno. Koliko god ona glumila da nju ništa ne dotiče, veruj mi Drvo to je sve maska. Ja sam se nalazila u njenoj poziciji, za lopova su svi lopovi. Ne znam zašto su raskinuli, ali joj nije ni najmanje svejedno. Meni je njihova veza smešna. Kad je njihova veza u pitanju, njih dvoje, ja ne znam da li oni mogu da pričaju normalno. Mislim da sve što se temelji na laži, ne može da uspe. David će tek krenuti da puca. Prema ovakvom Davidu nemam emocije, ne da mi ne treba, nego bih sama sebi pljunula u facu kada bih nešto želela sa njim. A što se tiče osvetničkog duha, imam ja to malo što je meni drago kad se njih dvoje posvađaju, ali može da se vidi da ja ne dozvoljvam ni svojoj majci da ide previše - rekla je Aleksandra i dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ana, David, Aleksandra...

- Ne bih mogla, on se prema meni toliko postavio bezdušno, bezosećajno. Nije ni mislio na mene, ni na našu porodicu, ni na našu budućnost. On je to sve đonom gazio. Ta njegova priča sa Anom, u to ne može ni dete da veruje. Sinoć gledam one suze, ja ne mogu da verujem da neko može tako da odglumi. Ne znam da li se on uplašio te kazne, sve se bazira na novcu. Ni on sam nema objašnjenje. Možda će reći u nekom trenutku će možda pući. On je mene prodao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

12.04.2019 17:53

Aleksandra ima novu ljubav u Novom Sadu.