Njemu zabavno: David umirao od smeha dok su se Ana i Aleksandra svađale!

Autor:

Zadruga

16.04.2019

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i Aleksandra Subotić žestoko su se izvređale kada je David rekao bivšoj verenici da je zbog nje čak i sa majkom Biljanom ulazio u sukobe.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ
Dve žene se svađaju zbog njega...

Aleksandra je na ovo poludela i krenula da vređa Davida. 

- Kaže on meni da se zbog mene odrekao majke, a zbog nje nije. Sa njom će da ide u Ameriku. Ti mene Davide koristiš. Ti si dečko jedna funjara. Klošaru jedan. Istinu samo govorim".

Koraćeva je prokomentariše sve ono što su David i Aleksandra rekli jedno drugom nekoliko minuta pre

- Ovo je strašno, čas govori jedno, čas drugo. Nije mi jasno. Mnogo se zavozala. Govorim Davidu da prestane više sa svim ovim stvarima. Ja njemu dajem pravo da govori šta hoće, nisam ja Aleksandra. Ja tebe ne komentarišem, samo kada me pitaju. Kada ja govorim, ti ćutiš - rekla je Koraćeva. 

- Sram te bilo, nevaspitano pseto. Tako pričaj za svog dečka. Nemoj ti meni tako da se obaćaš. Klošarko jedna! skočila je Aleksandra, a Ana je počela da vrišti na nju- 

- Nemoj meni da se foliraš, reši svoje novčane probleme sa njim. Da mu je dobro sa tobom ne bi se zaljubio u mene. Nemoj meni sindrom žrtve, ne vidim te ovde.

Na sve njihove svađe i vređanja, David se samo smeškao.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
CTOJKO

16.04.2019 10:54

Njemu smešno i zabavno. Ko je kao on?

Odgovori 22 0
Lilihip

16.04.2019 15:21

Ovo je sve izrežirano, zato nije interesantno!

Odgovori 14 0
Koki

17.04.2019 06:50

Da li je moguće da otimačica dečka od Aleksandre sve ovo govori uzdignute glave kao da je narod u tome podržava.Zar je moguće da ona smatra da je ono što radi ispravno.Jadna "velika"Ana Korać.Stidi se.