Zerina o Vladi: Poslao je SMS, tu je priznao da je sve namešteno!

Autor: Scandal

Zadruga

16.04.2019

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zerina Hećo nikako da se oporavi posle izlaska iz "Zadruge 2". Teško joj je da priča, depresivna je, slomljena, razočarana. Kaže da živi na infuzijama, da ima aritmiju srca, oštećenu jetru, početak anoreksije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina i Vlada...

Zerina je u intervjuu za "Scandal" progovorila o rijaliti simpatiji i otkrila kako nije više u kontaktu sa plesačem Vladimirom Todorovićem.

- Sve je lagao. Fanovi su mi preneli kako je rekao da će sa mnom na putovanje. Nije mi se uopšte ni javio kada je izašao iz "Zadruge". Ni ne treba da mi se javi posle svega što je uradio. Moja majka mi je pokazala poruke koje joj je slao, u kojima je pisao da je sve namešteno - započela je Sarajka i dodala:

- A ja sam se svađala sa svima. Šta sam dobila? Narušeno zdravlje. Pa ja sam sa 14 godina imala kancer creva. Mnogo je nepravde, mene to jede - ispričala je Hećova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gorica

16.04.2019 14:17

Vlado javi se. Alo, javi se!

Odgovori 10 1