Šokantno Biljana Dragojević: Dok sam ja čuvala Magdalenu, ona je išla da se viđa sa oženjenim čovekom!

Autor:

Zadruga

19.04.2019

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić teško je prihvatila činjenicu da ju je njen bivši verenik David Dragojević ostavio u rijalitiju, a onda i zbog toga što je sa starletom Anom Korać naočigled cele Srbije počeo da razmenjuje nežnosti i sa kojom je uplovio u ljubavnu vezu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Neposredno pred ulazak u "Zadrugu 2" Aleksandra Subotić je upoznala oženjenog biznismena sa kojim je ušla u ljubavnu vezu, što je veoma razočaralo Davidovu majku, Biljanu Dragojević koja je bila uz nju po izlasku iz rijalitija.

- Od raskida Davida i nje sam maksimalno bila uz Aleksandru i Magdalenu, postavila sam se sa neke ženske strane. Kada mi je rekla da ulazi u 'Zadrugu 2', posavetovala sam je da ga ne napada, da se ne svađaju, ipak iza njih je veza od dve godine i nikada se ne zna gde to vodi. Nije me poslušala, šokirana sam stvarima koje izgovara i lažima, prema Davidu se postavlja baš kao Ljuba prema Karađorđu. Zaista je bezobrazna i počela je da gazi sve pred sobom. Uporno govori neistine - poručila je Biljana pa dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ

- Odvratno mi je to što je prokomentarisala to da je Lazar zaljubljen u Davida i što ide na te gej stvari. Očigledno ne misli na mene i nije joj stalo šta ja mislim. Povređena žena se brani svim mogućim sredstvima i ja mislim da je ovo deo njene osvete što je David sa Anom. Najnormalnije sam je primila u kuću, laži su da je davala novac za hranu i da je renovirala Davidov lokal. Aleksandra je po izlasku iz 'Parova' potrošila 10.000 evra koje su joj fanovi dali, ja nisam ulazila u Davidove i njene finansije. Optužuje njega da je trošio više, ali i to je neistina, kao i informacija da je uložila u lokal koji David iznajmljuje- rekla je Biljana za beogradske medije.

RepublikaFoto: instagram.com/biljanadragojevic1967
Biljana Dragojević...

Biljanu je najviše povredilo što je Aleksandra jako brzo uplovila u novu vezu sa oženjenim čovekom:

- Saznaće se sve, ja sve znam već. Znam ko je čovek, poznajem i njegovu ženu. Mislim da mu je supruga već čula sve što se dešava, tvrdi Biljana, pa nastavlja: Mislila sam da će ona biti drugačija, da će malo da se promeni. Krivo mi je što optužuje Davida i što je tolika žrtva ispala, a eto, kako je mogla tako brzo sve da preboli? Posle manje od mesec dana od raskida sa Davidom je našla drugog. Otišla je na večeru, a ja sam čuvala Magdalenu. To se ponavljalo, nisam htela da pitam gde je i sa kim. U Novom Sadu svi poznaju Davida, nju su videli i sve se saznalo, samo što ja nisam htela da komentarišem sve do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Srđan

19.04.2019 18:19

Aleksandra je najveći lažov.

Odgovori 44 5
Đurđe

20.04.2019 10:02

Aleksandru dete ne interesuje da ga ona odgaja. Ona bi da plati pa za 18 godina da joj isporuče odraslo dete fakultetski obrazovano. Dete odrastaa bez ljubavi roditelja. Odrasta uz plaćenike.

Odgovori 27 1
Adam

20.04.2019 11:19

@Đurđe - Država je dužna da detetu bez roditeljskog staranja obezbedi zaštitu u porodičnoj sredini uvek kada je to moguće.

Odgovori 23 0
Verona

21.04.2019 19:55

@Đurđe - Za par godina evo Megi trudne !