(VIDEO) Da li je Dušica Jakovljević vodila "Zadrugu" pijana: Zbog ovog snimka su optužili voditeljku!

Autor:

Zadruga

22.04.2019

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević našla se na meti gledalaca koji su pratili emisiju koju je vodila o "Zadruzi", pa je osudili da je u programu bila pijana. Na osnovu grimasa, ali i načina na koji se obraćala gostima u studiju, voditeljku su prozvali da se opijala pa došla na televiziju.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Tvrde da je vodila Zadrugu pijana...

Povodom svega ovoga, Dušica je imala šta da kaže, pa je u jednom momentu prekinula emisiju koju je vodila, pa se obratila svima koji je gledaju i poslala poruku aludirajući na neprijatnu situaciju u kojoj se našla. 

- S obzirom na to da nisu samo zadrugari glavna tema na društvenim mrežama, nego i ja... E pa ovako, dragi moji! Samo da se obratim. Ja bih želela da kažem svim onim malicioznim moralnim gromadama koji kod kuće verovatno drže neku flašu pored kreveta, da vam kažem da je voditeljku rijaliti programa postavila komercijalna televizija - TV Pink da bude glavni voditelj programa i da to ne bi radili tek tako - odbrusila je Dušica i dodala:

- Ovo nije informativni program! Ovo je emisija u kojoj se šalimo! Ja nisam tip voditelja koji će sedeti mirno. Ja jesam ta koja će mlatarati rukama, ustajem... Hvala vam na pažnji i mogu samo da kažem da ćemo se dugo gledati i da to radite zato što me volite - zaključila je Jakovljevićeva pa dobila ogroman aplauz publike koja joj je sedela iza leđa. 

Pogledajte i sporni snimak zbog kog je javnost osudila Dušicu, pa prosudite da li voditeljka jeste bila pijana ili nije: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Dragana

22.04.2019 17:01

Ovakvo Dusicino ponasanje je nesto na sta nismo navikli jer je uvek bila maximalno profesionalna i zbog toga je i postujemo kao voditelja. Medjutim ovo se vec desava drugi put ( sinoc i nedelja kad je Elvira izbacena) da je primetno da se nesto cudno desava. Niko ne zalazi u to da li ona pije ili ne , to je njena licna stvar, dokle god to ne primecuju gledaoci.

Odgovori 23 70
CTOJAH

22.04.2019 18:58

@Dragana - Мислите да је боље ставити Анабелу Ђон на њено место? Она Анабели Ђон смета?

Odgovori 47 10
Jeca

23.04.2019 14:34

@Dragana - Nikada nije bilo da navijačka publika menja voditelja.

Odgovori 12 1
psihijatar

22.04.2019 17:47

Kad umisle da su neko i nešto, a u stvari niko i ništa, onda ih drmaju kompleksi, pa sebi dopuštaju svašta

Odgovori 23 74