David terao Aleksandru da pije tablete!

Autor:

Zadruga

23.04.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" David Dragojević naprasno je ostavio devojku Aleksandru Subotić i uplovio u vezu sa cimerkom Anom Korać. Iako je izgledalo da je David do ušiju zaljubljen u Aleksandru, izvor za Rijaliti otkriva da je sve bila samo farsa pre rijalitija, te i da je Dragojević Subotićku terao da pije lekove za kontracepciju dok su bili zajedno, kako slučajno ne bi zatrudnela.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen
Subotićeva i Dragojević...

- David je sa Aleksandrom bio u skladnoj vezi, ali je u svakom trenutku znao da tu nema ljubavi i da je s njom jer mu je dobar izvor finansija. Bio je siguran da je ona luda zaljubljena u njega i da nema šanse da će ga ostaviti. On se na sve načine trudio da joj pokaže koliko mu je do nje stalo, pa je glumio kako ona ne bi posumnjala da je sa njom samo iz koristi. Kad god bi imali seks, on bi se trudio da je ubedi da nije pravi trenutak da imaju dete dok se ne skuće i dok ne budu imali svoj stan. Govorio joj je: "Treba da pazimo jer lako može da se desi da zatrudniš. Treba prvo da obezbedimo sebe, pa ćemo onda da imamo desetoro dece!" Aleksandra bi uvek nasedala na tu priču. Dragojević je Aleksandru ubedio da treba da pije tablete za kontracepciju, a on bi uvek koristio zaštitu kad bi imali seksualni odnos. Subotićka se u više navrata ljutila zbog toga jer je rekla da želi njegovo dete bez obzira na to što trenutno nemaju stan, ali je David dobar manipulator, pa bi je uverio u suprotno - otkriva naš sagovornik.

Kako dalje saznajemo, David i Aleksandra su se jednom posvađali na krv i nož zbog toga što mu je ona prebacila da bi trebalo da zarađuje i donosi pare za porodicu, pa mu je pala klapna jer se uplašio pošto ne želi da radi bilo koji posao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Aleksandra...

- Aleksandra nikada Davidu nije sugerisala da treba da zarađuje veliki novac jer zna da je on donosio pare u kuću kad god bi došao iz Amerike. Međutim, jednom kada su oboje bili bez novca, ona mu je prebacila da bi trebalo da se zaposli, pa je nastao haos. David je počeo da viče na Subotićku, a svađa je eskalirala kada mu je Aleksandra namerno rekla da misli da je koristi. Dragojević je tad doživeo nervni slom, pa je istrčao iz stana u kom su tada bili i nije se vraćao do jutra. Aleksandra ga je sutradan zvala i molila da se vrati jer je bila ludo zaljubljena u njega, a kad se vratio, odmah su se pomirili - otkriva izvor.

Naša saznanja potvrdio je i nekadašnji drug Aleksandre Subotić Ermin Biberović, koji tvrdi da mu je rijaliti-učesnica jednom prilikom rekla da je David dovodi do ludila zbog toga što je tera da pije tablete kako ne bi zatrudnela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

David priznao da je sve bila gluma!

Zadrugar David Dragojević priznao je u razgovoru sa cimerom Mikijem Đuričićem da je zbog dugova koje je imao glumio da je u ljubavi sa bivšom verenicom Aleksandrom Subotić. Naime, nekadašnji par neprestano pred kamerama iznosi sramne detalje iz svoje veze i prošlosti otkako je u neprijateljskim odnosima. Aleksandra je tako rekla da je ona izdržavala Davida, kao i da mu je davala i 1.000 evra za struju u lokalu. David je na to rekao da je sve laž. Dragojević je sada rešio da zada još jači udarac svojoj bivšoj, pa je priznao da je sa njom bio samo zbog novca.

- Sa Aleksandrom sam i napolju i u rijalitiju bio samo zato što sam uplivao u govna. Ona mi je finansijski pomagala, a usput smo radili sve što radi prosečan par. To ne znači da sam ja u potpunosti bio bez para, samo sam ih pored nje imao još više - rekao je David, a Miki je ostao zabezeknut posle njegovih reči.

- Aleksandra mi se žalila da ne zna zbog čega je David strogo kontroliše da li uzima pilule za kontracepciju. Rekla mi je da on stalno pazi u seksu, kao da nikako neće da ona zatrudni. Zbog toga je nekoliko puta posumnjala u njegovu ljubav, ali sam nekako pokušao da je smirim rečima da će sve da bude u redu. Na kraju je dokazao da ju je samo koristio, pa ju je prevario sa Anom Korać čim mu se ukazala prilika - rekao je Ermin za Rijaliti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan

23.04.2019 10:41

Kakve manipulacije.

Odgovori 10 0