Uvedite joj Huga da se malo oraspoloži: Oglasio se Janjuš, pa opasno prozvao Koraćevu!

Autor:

Zadruga

24.04.2019

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatičan sinoćni raskid Ane Korać i Davida Dragojevića u rijalitiju "Zadruga 2" izazvao je brojne reakcije. Kako stanovnika Bele kuće, tako i gledaoce "Zadruge" kraj malih ekrana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i Janjuš...

Sada se u dešavanja na imanju u Šimanovcima uključila i Anina bivša simpatija (a mnogi su tvrdili da je tu bilo i nečeg više) - učesnik prve sezone "Zadruge", Marko Janjušević Janjuš koji sada živi u Kin. On je ironičnom porukom pokazao šta zaprvo misli o ovoj vezi koja je na ivici.

- Priznajem, jesam emotivan, ali ovako da me slomi vest da su David i Ana raskinuli i da je jako loše psihički, stvarno nisam očekivao. Iskreno, hvala na razumevanju što me neće biti 10-ak dana, dok se malo ne oporavim - ironično je napisao Janjuš.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus

A potom je, opet ironično, pozvao ljude iz produkcije da na imanje u Šimanovcima ubace i Aninog psa Huga - da dođe sebi.

- Ako me neko prati iz produkcije, a verujem da prati, molim vas uvedite Ani Huga da se malo oraspoloži. Da dođe sebi... - dodao je Janjuš još malo ulja na vatru.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđela

24.04.2019 13:55

Javlja se ova "pobegulja" Janjuš iz Kine. Sve je kazao u prvoj Zadruzi. Sada neka ćuti.

Odgovori 20 6
Dina

24.04.2019 20:07

Ha ha ha, pa Janjuše definitivno se iz svakog posta vidi koliko patiš za ovom ženom. Ćuti jado i čuvaj svoju ženu i decu i budi srećan što te je zadržala.

Odgovori 12 3