Miki prvi put progovorio nakon susreta sa Čabarkapom: Evo koji su mu planovi!

Autor: informer.rs

Zadruga

25.04.2019

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Večiti" učesnik rijalitija Miki Đuričić nedavno se susreo sa Aleksandrom Čabarkapom u svom domu u Kupinovu. Otac deteta Aleksandre Subotić, koji je bio i u vezi sa njenom majkom Ljubom Pantović, a koji je u ratu sa njenim ocem Karađorđem Subotićem, rekao je da se nada da će se Đuričić vratiti u rijaliti "Zadruga 2", a oglasio se i sam Miki prvi put po begu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne želi da se vrati u rijaliti...

On je rekao da se neće vraćati na imanje u Šimanovcima, odakle je pobegao nakon incidenta sa Aleksandrom Subotić.

- Verujte mi da me je sramota da izađem na ulicu, degradirao sam sebe tamo u Zadruzi, kao nikad ranije. Oni ljudi tamo nisu moj svet, nemam šta da tražim među njima - rekao je Đuričić.

- Ja tamo ne mogu više da izdržim, eto, dotle je došlo, poludeću ako još jedan minut provedem tamo - rekao je pobednik VIP Velikog Brata.

Miki je pre nekoliko dana, nakon svađe, udario Aleksandru šeširom u glavu i rekao da "podržava nasilje nad ženama u ovom slučaju". Mikija je odvelo obezbeđenje, bio je u izolaciji, ali je uspeo da pobegne!

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Ostavio Suzanu u rijalitiju...

Učesnici rijalitija odslušali su da će Miki biti kažnjen nedeljnim honorarom, a za to vreme pčelar iz Kupinova planirao je bekstvo. U sredu popodne su učesnici primetili da ga nema, pa da je "izgleda odneo sve stvari", i da se "na kapiji nešto dešava". Ispostavilo se da je Đuričić uspeo da pobegne iz rijalitija.

Mikiju ovo nikako nije prvo bekstvo iz rijalitija. "Šmugnuo" je iz prvog Velikog Brata 2006, posle samo par nedelja, godinu dana kasnije, pobegao je iz sledećeg izdanja istog rijalitija, zato što je produkcija uvela njegovog oca Mirka. Dve godine kasnije, izdržao je do kraja i pobedio u VIP izdanju Velikog Brata.

Učestvovao je na Farmi 2013, i odatle pobegao nakon fizičkog sukoba sa Markom Vanilom. Iznenadio je gledaoce, ali i produkciju, kada se vratio do imanja u Lisoviću i ponovo preskočio ogradu, ovoga puta da bi pevačici Džidži Stojković doneo poklone.

Iz Hepijevog rijalitija "Hotel Maldivi" 2015. izbačen je posle samo nekoliko dana, jer je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića. Iz Zadruge je već bežao prošle godine, takođe nakon svađe, a izlazio je i u ovoj sezoni, ali se vratio potom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marina

25.04.2019 12:17

Nasilnika ne treba vraćati.

Odgovori 15 6
psihijatar

25.04.2019 20:36

@Marina - Ček ček...vratiše li aleksandru???????

Mlađa

25.04.2019 14:20

Neka ostane tamo. Nama na TV ne treba.

Odgovori 14 6
Jovo

27.04.2019 20:52

Miki je jedini pored Alekse i onog malog Crnogorca Save bio najbolji. To što ima kratak fitilj druga je stvar