Luna ostavlja Marka zbog flertovanja s drugim devojkama: Ne znam šta da se desi, neću biti s njim!

Autor:

Zadruga

25.04.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković danima su u lošim odnosima, a blogerka je danas odlučila da okonča vezu sa svojim drugim rijaliti dečkom. Ona se požalila Mini Vrbaški, Ljubi Pantović i Savi Peroviću i tom prilikom kao glavni razlog navela to što Marko sinoć tokom "Pitanja gledalaca" nije imao komentar na informaciju da često flertuje sa drugim zadrugarkama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Odlučila da ga ostavi... Marko i Luna

- On nije ustao sinoć ništa da kaže. On je jutros ustao, boli ga k*rac, sve totalno lagano. Ja sam od tolike moje želje da me neko voli izgubila svoju vrednost. Njega boli k*rac sad. Ne znam sad šta da se desi, neću biti s njim. Ja sam sebe ubeđivala i krivila ranije, sad ne! Ja spavam pored njega i ne znam ko je taj čovek - govorila je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Pantovićeva nemiloosrdna... Ljuba savetovala Lunu da ostavi Marka

Međutim, Savo ju je posavetovao da razgovara s Miljkovićem, na šta je Đoganijeva odlučno odgovorila:

- Razgovaraću, ja nemam šta da pričam sa njim duže od dva minuta. Samo da nađem priliku. Samo ću da mu kažem: "To je to, nismo jedno za drugo, sve najbolje ti želim". Skloniću se sa kreveta i to je to. Razgovor se dešava kada želiš nešto da rešiš, ja sa njim ne želim ništa da rešavam - rekla je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Đoganijeva se ponovo prisetila Slobe Radanovića...

Za razliku od Perovića, Ljuba Pantović ju je drugačije posavetovala:

- Ti idealizuješ! Ma gde je u pravu on, ti bi trebalo tu samo nogu u d*pe. Kod tebe je proradio bes, to sam sinoć videla, i zadrži to. Nemoj da te pokoleba zagrljaj. On tebe namerno povređuje. To nije džukela, nego smeće! - pričala je Ljuba.

- Znaš da sam bila pre toga posr*na, a ti si uzeo mene kao materijal, da se igraš sa nečim. Znaš da sam sj*bana, ranjiva... Čovek koji se kelo u mene, izdao me na kraju i osavio me kao kera! Kod mene kada proradi ravnodušnost, to je kraj. Tad, šta god da se desi, ti si za mene završio - nastavila je Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Tamara

25.04.2019 15:04

Mogla je da izdrzi jos 2 meseca, a da u glavi raskine. Samo da ne bude vise tako bliska.

Odgovori 47 0
Jovan

26.04.2019 09:15

@Tamara - Ne znaju šta je flert.

Odgovori 21 0
Dejan

26.04.2019 09:32

@Tamara - Marko je pokušao da joj pomogne dobrim savetima, ali ona nije ništa slušala. Samo je mislila na Slobu.

CTOJAH

25.04.2019 16:49

Са Луном је тешко одржати везу. Са Луном је тешко одржати пријатељство. Са Луном је тешко одржати другарство. Са Луном је тешко одржати било какав однос. Јер она се не понаша нормално. Она уништава све.

Odgovori 52 0