Najbolje joj zaveži usta flasterom: Gagi Đogani pobesneo zbog Markovog raskida s Lunom!

Autor: Pink.rs

Zadruga

25.04.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Lune Đogani, Gagi, bio je uvren da njena veza sa Markom Miljkovićem neće uspeti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Upućen u sve detalje njihove veze... Gagi Đogani komentarisao Lunu i Marka

Gagi pomno prati "Zadrugu 2" i sada je prokomentarisao odnos Marka i svoje ćerke:

- Upućen sam u sve što se dešava. Ona mora sama da se izbori, da kaže sebi:"Dosta je bilo" i to je to! Ona se, generalno, plaši tog nekog raskida... Ponekad ne vidim šta hoće, nema samopouzdanje, nesigurna je skroz. Imam osećaj da to neće da potraje - kaže Gagi i dodaje da je oduvek znao da veza Lune i Marka neće imati srećan kraj:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nema lepo mišljenje o Miljkoviću... Gagi

- Naravno, ja sam rekao da od te veze nema ništa i to je to. Ne idu jedno uz drugo. Mislim da on neke svoje frustracije koje ima, neke stvari iskaljuje na njoj. Čitava ova priča oko Brendona njemu smeta, treba onda da kaže Luni: "Nemojmo da vrtimo tu temu, nema potrebe da imam etiketu geja". Imam utisak kao da joj vraća zbog toga što se luna sprdala sa tim stvarima, ispalo je kako je ispalo. On tu šalu ne prihvata, prihvata samo kad on poželi, kad se njemu hoće - iskren je Gagi, koji je kivan na svog nesuđenog zeta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nema im spasa... Luna i Marko

- Primetio sam da uvek želi da svali krivicu na nju. Mislim da je veliki narcis, smatram da nije realan u dosta situacija. Dosta stvari se izdešavalo tu za Brendona, nije stao na stranu Lune, meni to nije muški uopšte. Očigledno ga štiti, on sam zna iz kojih razloga, ali ako ti voliš tu devojku, treba nju da zaštitiš, nebitno šta je ona uradila. Očigledno da Brendon tu najveću korist ima, koristi i Marka i Lunu.

Mnogi zadrugari komentarišu da je Marko sa Lunom bio samo iz koristi, ali Gagi ne deli njihovo mišljenje. 

- Ne bih se složio sa tim da je hteo da je iskoristi. Ušao je u vezu, ali se ne slažem sa mnogim stvarima koje je u toj vezi radio. Problem je što je Luna postala dominantnija od njega - i to mu je zasmetalo, ona je za crnim stolom najjača, to je njeno najjače oružje... A on joj zabranjuje da ustaje i da priča... To je strašno! Ne, najbolje uzmi i zaveži joj flasterom usta, da ne bude u rijalitiju! Pa, čekaj malo, druže! On joj brani da priča navodno kao da bi zaštitili ljubav, da ne bi ulazili u konflikte... Druže, kad izađete napolje štitite sebe, ali u rijalitiju morate da pričate - kaže Gagi.

Lunin otac za kraj dodaje:

- Ja nisam za to da oni budu zajedno, to je moje mišljenje posle svega što se desilo. Ne može ovo da funkcioniše. Razočarao sam se jako kada nije stao u njenu zaštitu kada je moje dete tražilo od njega. Video sam u njemu dosta manipulacije nad Lunom, ja mislim da od toga nema ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Tamara

25.04.2019 17:21

Zaista sam podrzavala tu vezu. Cinilo mi se da je iskrena, da se smeju, raduju, lepi su.....i sve do jednom. On je prosto krut za nju. Ona je mazna, prava Beogradjanka. Tamo su svi iz unutrasnjosti. Drugaciji su to ljudi. Oni kriju emocije. Ona najbolje da izadje samo ziva i zdrava i da krene da gradi pevacku karijeru. Nacice ce ona sebi prikladnog momka, Beogradjanina. Nije ona za ove sirove grubijane.

Odgovori 0 45
psihijatar

25.04.2019 20:30

@Tamara - Nisam još u psihijatrijskoj karijeri sreo pojam ''prava'' Beograđanka, niti bilo šta vezano za ponašanje takve prave devojke?!?!?!?!?'

Odgovori 28 0
Mila

26.04.2019 07:28

@Tamara - Beogradjani je poznaju kao zlu paru. Niko neće ni da se zabavlja sa njom, a o ženidbi i udaji može samo da sanja. Poznjaju je svi klubovi, splavovi i kafane samo po pijanstvu i nemoralnom ponašanju.

Odgovori 21 0
CTOJAH

25.04.2019 18:06

Луна је саможива. Она нема љубавника, нема пријатеља, нема другарицу, нема рођаку, са којим се није посвађала и које није издала.

Odgovori 45 0