(VIDEO) Saznala sam šta je radio: Luna brutalno prozvala Gastoza i otkrila zbog čega je ljuta!

Autor:

Zadruga

26.04.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević posetio je zadrugare, te im je tom prilikom postavljao pitanja gledalaca, a prvo je bilo upućeno Luni Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Luna i Gastoz...

- Da li te je zabrinula poruka koju si preko Milana dobila od Gastoza da treba da se čuvaš Matore? - glasilo je pitanje.

Luna je odgovorila i priznala da ovu poruku nije ozbiljno shvatila jer pre svega veruje Jovani i smatra da joj ništa loše ne bi učinila, dok je žestoko oplela po Gastozu sa kojim je kratko bila u romansi i svojevremeno priznala da je imala seksualne odnose sa njim.

- Nije me zabrinula nimalo (poruka). On je meni rekao da mi je Gastoz poručio da se sklonim od Matore, jer mi ona nešto sprema. Ja sam samo klimnula glavom, posle sam odmah rekla Jovani da ona zna... Šapnula sam joj, ona je bila u čudu. Jovana mu je to rekla tek kad je krenuo kući, on je rekao da to nije rekao na taj način. Jovana je poslednja osoba koja bi meni nešto uradila, to sam iskulirala - objasnila je Luna pa istakla da je stvarno ne zanima o čemu se tu radi, niti da će je zanimati kada bude napustila rijaliti imanje.

RepublikaFoto: instagram.com/matora23
Jovana Tomić Matora...

- Jovana je poslednja osoba u koju bi trebalo da sumnjam. Da je htela da uradi nešto već bi odavno uradila. Ne mislim da je to dobronamerno. Ili Milan to laže, ili je on (Gastoz) slagao. Neće me zanimati ni posle, ja sam sa tim čovekom završila svakako. Saznala sam šta je radio posle žurke ovde, ološi - marš iz mog života! Mi smo bili u Turskoj, on mi je pokazao poruku koju je Jovana poslala, on je i te kako dvolična osoba... - govorila je ona bez trunke kolebanja, iako je nedavno pričala da je on njen prijatelj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jovče

26.04.2019 19:27

Kakav Lunin prijatelj. Iskoristio je kada je bila slaba i nije mogla da se brani.

Odgovori 24 2
Yovanka

27.04.2019 07:02

Umesto da je teši i savetuje odveo je u krevet i iskoristio. Da li tako prijatelj treba da teši?

Odgovori 16 0
Jeca

27.04.2019 11:14

Mutavi plovan se previše meša u tuđe živote. Misli da je bitan.

Odgovori 11 0