Luna i Marko imali se*s na Vaskrs: Miljković priveo Đoganijevu u tuš-kabinu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i njen sada već bivši dečko Marko Miljković imali su seksualni odnos u nedelju na Vaskrs, najveći hrišćanski praznik. Iako su prekinuli višemesečnu vezu i danima imaju razmirice, vesela atmosfera i poprilična doza alkohola doprineli su da se ovaj par opusti i zaputi se u tuš-kabinu, mesto koje oboje najviše vole.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Pregazila ponos i opet mu dala...

Naime, Marko je u pripitom stanju pozvao Lunu da zajedno odu do kupatila, što je ona prihvatila bez razmišljanja.

- Blogerka je danima u lošem stanju jer je pukla njena ljubav sa Markom, od koje je imala velika očekivanja. Njena ljubomora bila je kap koja je prelila čašu i uticala na to da Miljković stavi tačku na njihov odnos. Iako je mislila da nema nade da se pomire, Marko joj je na dan proslave Vaskrsa naprasno prišao. Nakon nekoliko popijenih čašica žestine, on ju je bez ustezanja pozvao da imaju seks u tuš-kabini. Luna je takođe bila pod uticajem alkohola, ali se i ponadala da to znači da Marko želi da obnove romansu, pa je bez razmišljanja prihvatila poziv. Kada su sve završili, Marko se vratio na proslavu i dao joj do znanja da seks nije značio i pomirenje, već da su jedno drugom samo pomogli - kaže naš izvor.

Nakon odnosa koji su imali on je nastavio po starom i dao joj do znanja da seks nije značio i pomirenje

Luna je nakon toga spopala Marka i insistirala da joj kaže zbog čega je hladan prema njoj i zbog čega ne mogu normalno da funkcionišu. Ona je lila suze, a on je pričao bez dlake na jeziku.

- Luna, ja ne mogu da vodim ovaj razgovor, još je rano. Bukvalno se borim sa glavom i sa srcem. Ovaj razgovor pogoršava situaciju i kod tebe i kod mene. Nisam se ni ja još uvek pomirio sa činjenicom da ne treba da budemo zajedno. Ne volim te više punim srcem. Brendon me je ispoštovao, ti me nisi ispoštovala - prebacio joj je Miljković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Doživela nervni slom kada je Marko raskinuo sa njom...

- Ja vidim da ti nećeš da budeš sa mnom. Uvek ćeš biti prazan, to govori tvoj pogled. I tako će biti dok ne budeš našao neku devojku koja će klečati da bi bila sa tobom. Zašto imaš potrebu da me ponižavaš? Ja se, za razliku od tebe, ne foliram. Ono što je trebalo da uradiš, ja sam uradila. Ja ne klečim pred tobom. Ti ovo shvataš kao klečanje, to je ono što si oduvek hteo. Hoćeš da kažeš da sam ja celu vezu tebe molila da budeš sa mnom? Tebi je ovo ponižavanje jer ti nikada ne bi bio u stanju da priđeš i kažeš šta osećaš. To je razlika između tebe i mene, što sam ja spremna i da klečim, a ti zbog ponosa nisi - jadala se kroz suze Luna, a Marko je nastavio:

- Pa trebalo bi da vidiš. Jer ja sve vidim šta ti radiš, a ti ništa ne vidiš, ne znaš ni kako se osećam. Do skoro sam hteo sve da ti dam, sve da učinim za tebe, to je govorio moj pogled. Da, ti ćeš to da uradiš sada, a sutra ćeš da mi prigovaraš kako gledam u neku drugu devojku, pa ćeš reći kako ti ne posvećujem pažnju, neke glupave stvari, koje izazivaju samo svađu i čarke. Osetio sam se kao da ne smem da gledam u drugu osobu - rekao je Marko, koji je bio izričit u tome da do pomirenja neće doći, zbog čega je Luna ostala slomljena. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Slobodan

30.04.2019 11:12

Luna može da igra i smeje se sa svima. A Marko ne sme iz daljine da gleda kako devojke igraju. Jer to se tumači kao "flert".

Odgovori 22 2
Sloba

30.04.2019 14:30

Bez obaveza, molim.

Odgovori 11 1
Dušica

30.04.2019 19:10

Ovo liči da oni u stvari glume da su raskinuli.

Odgovori 11 2