Marko na ivici suza otkrio da voli Lunu: Bojim se!

Autor:

Zadruga

01.05.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković slomio se danas u Rajskom vrtu tokom razgovora sa Drvetom mudrosti i tom prilikom priznao da je i dalje zaljubljen u Lunu Đogani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Raskinuli, a sada pate... Luna i Marko

- Ja još nisam račšistio u glavi, jedno priča moje srce, drugo moja glava, imam borbu sa samim sobom. Sve što bih rekao sad ne znam da li bi mogao da objasnim ljudima svoje pravo stanje kako se osećam. Mogao bih da pričam, ali da ne bih stvarao zbrku možda je najbolje da prođe još neko vreme i da se razbistri moj um - pričao je Marko, a zatim dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko priznao šta oseća prema Luni...

- Volim je još uvek, ali ne znam. Trenutno kako se osećam, potiskujem emociju, želim da nestane. Ne bih da plačem, ali ne osećam se dobro i to je to. Njoj neke stvari ne odgovaraju kod mene, meni kod nje, ako nastavimo samo bi pravili veće probleme, vidim neslaganje između nas dvoje. Najbolje je da se ohladimo i da ne idemo u tom smeru- izjavio je Miljković i dodao da čak ni Maja Marinković nije kriva za krah njihove veze:

- Da je to sve između nas fukcionisalo kako treba jedna Maja nam ne bi mogla ništa. Ali jednostavno nije i završilo se kako se završilo. Svaki naš razgovor ode u pogrešnom smeru. Ja ne vidim ni jedan da je otišao u pravom, opet kažem pričamo različitim jezicima. Ne bih da otvaram srce, trenutno se borim sam sa sobom - pričao je Marko otvoreno u rajskom vrtu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
psihijatar

01.05.2019 16:55

Kojom bojom se bojiš??? Umišljeni, nadobudni, prepotentni, iskopleksirani, glupi markić :P Hahahah uzmi der šerpicu vrele vode da zagreješ bazen, dijabolo!!!

Odgovori 1 32
Mišo

01.05.2019 17:19

Osetio Marko da će, ako se pomiri, morati da je ženi. A oženiti ovakvu devojku je veliki problem.

Odgovori 23 4
mika

02.05.2019 05:27

@Mišo - Luna je samoziva. Osim svojih najblizih nikoga ne podnosi. Ne moze bez muskaraca ali ih brzo menja

Odgovori 11 3
CTOJKE

01.05.2019 17:27

Одбио понуду да проведе неколико дана са Луном на "пустом острву". Не да се Марко преварити.

Odgovori 24 2