Sve zbog prostitucije: Sanja i Matora se posvađale zbog velike tajne koju krije Stankovićeva!

Autor:

Zadruga

01.05.2019

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora imale su žestoku svađu koja se završila tučom, a nakon svega toga njihova veza je okončana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, ST/N. PANČIĆ
Sanju progoni velika tajna... Stankovićeva i Mihajlo Maksimović

Sanja je danas u razgovoru sa Drvetom mudrosti priznala da je razlog svađe Stanija Dobrojević, ali da je "kap koja je prelila čašu" njena tajna koju je otkrila Matora:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Plakala u Rajskom vrtu... Sanja Stanković

- Odvratno sam. Raskinule smo Jovana i ja i to je to. Posle onakvih izgovorenih reči sinoć sa njene strane, definitivno je. Najviše me povredilo što je izgovorila neke stvari o mom životu što nije trebala da kaže - kroz suze je pričala Sanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Raskid posle tuče... Sanja i Matora

- Zbog toga sam prošle godine dobila nervni slom, kada je Ana rekla nemoj ja da progovorim. Te stvari niko ne zna, sem nje i još jedne osobe. Neoprostivo je, ona je uvek takva kad popije. Takve smo probleme imali i napolju. Ja joj kažem da me ponizila jer sam joj zamerila za Staniju, a ona meni kaže da sam ja ljubomorna. A istina je da Stanija prva mene provocira, napada, vređa. Bitno je da ja njoj zamerim nešto, a da ti meni kažeš da ja tebi zagoršavm život. Pa onda je bolje da ja raskinem s tobom - rekla je Sanja.

Drvo mudrosti je želelo da zna kakav to konflikt ona ima sa Stanijom.

- Ja bih stvarno volela da znam šta ona ima protiv mene. Ja sam joj samo rekla da je njena veza fejk sa Vladimirom. Ona je meni rekla da sam ku*va, da je moja veza ovakva. Ona kaže da je paravan za devojke koje se bave prostitucijom. Pa jel sam ja njoj nekad nešto zamerila. Ona je počela da priča šta je ona radila pre 10 godina. Isfrustrirana je, otkud znam - pričala je navodna miljenica Mihajla Maksimovića, uhapšenog makroa iz Šapca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vidoje

01.05.2019 18:29

Sanja ne zna šta priča. Zamerila Matoroj što joj je kazala istinu. Priča i vrda tamo i ovamo. Nema odbrane jer je skoro sve otkriveno. Još će makro i knjigu da napiše.

Odgovori 11 0